Hogy lehet a menszeszt késleltetni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 22:32
2/5 anonim 

válasza:

Leginkább sehogy. Anno én is próbálkoztam ilyen citrom, xy tea, C-vitamin stb dologgal. Késleltetni nem tudtam, csak max megsiettetni, de azt sem konzisztensen.
Viszont egy tipp, hogyha nem tampont használsz, akkor használj azt. Régen minden menzeszem egy gusztustalan túlélőpróba volt, sétálni, tüsszenteni, ugrani nem tudtam, egyszerűen már a méhem vetettem volna ki. Aztán áttértem a tamponra, most pont tökmindegy mikor jön meg, mert nem oszt, nem szoroz. Azért mondjuk egy nyaralás alatt megértem, hogy idegesítő.
3/5 anonim 

válasza:

Vannak olyan fogamzásgátlók, aminek a szedését/alkalmazását bizonyos fokig lehet változtani, hogyha a vérzésed időpontját késleltetni akarod.
5/5 anonim 

válasza:

Pszichésen koncentrálj egy adott/későbbi napra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!