Mitől lehetek terhes ha nem ment el bennem?
19-én voltunk együtt, amikor pont a peteeresem volt. Nem ment el bennem joval elotte kivette és pharmatexet is használtunk.
A terhesseg osszes tünetét eszlelem magamon. Elozo terhessegemnel is ilyen hamar jelentkeztek a tunetek.
De igy eselye nem volt egy darab g.nek sem belem jutni nem ertem mi van velem es nagyon felek.
Szerintem teljesen felesleges vitatkoznunk. Természetesen átlátom, amit írsz, mint mondtam belátom, hogy hülyeséget követtem el, de nyilván nem várhatod el te sem, hogy azt fogom írni hogy 100%ban igazad van egy “tudatlan szar vagyok”. Nem érthet mindenki egymással egyet a világban.
Tisztában vagyok azzal, hogy előváladéktől is lehet teherbe esni, főleg peteéréskor, szimplán arra voltam kiváncsi, hogy ebben az esetben, ha tartalmazott is spermát érhetett-e valamit a pharmatex, semmi másra.
És tényleg nem szeretnék itt vitatkozni, biztos vagyok benne, hogy te is tettél már olyat/fogsz tenni, hogy azt lehessen rád is mondani hogy tudatlan vagy vagy éppen hülye, de ez az élet. Azthiszem vannak szörnyübb emberek is tőlem a világban. De ez az utolsó, hogy magyarázkodom és próbálom ezt lezárni békésen.

Már szedem a fogamzásgátlót, ahogy eredetileg tervben volt.
Gondolom ti sosem hibáztok. Puszi. :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!