Mitől lehetek terhes ha nem ment el bennem?
19-én voltunk együtt, amikor pont a peteeresem volt. Nem ment el bennem joval elotte kivette és pharmatexet is használtunk.
A terhesseg osszes tünetét eszlelem magamon. Elozo terhessegemnel is ilyen hamar jelentkeztek a tunetek.
De igy eselye nem volt egy darab g.nek sem belem jutni nem ertem mi van velem es nagyon felek.

“ De igy eselye nem volt egy darab g.nek sem belem jutni nem ertem mi van velem es nagyon felek.”
Tejóisten. Roppant nőies megfogalmazás.

Abban különbözünk az állatoktól
, hogy tudunk uralkodni az ösztöneinken , szóval ha legközelebb elfogy a fólia , elmentek vesztek haza mentek , amint merev a kuki és nedves a puni felhúzod a kukira a gumit , ha elélvezett tövénél megfogod a kukit, hogy ne csússzon le a gumi vagy a fiú fogja meg ugyanígy és kihúzza puniból. Gumira csomó és ellenőrzitek, hogy nem lyukas-e, ha netán lyukas ,akkor zuhany felöltözöl és elballagsz egy esemény utáni tablettáért a kórházba . Ez a felelős védekezés !!!
Nem szórakozunk itt peteéréskor megszakított dolgokkal, mert nem biztonságos!
18.
innen szedtem.
“Tehát az előváladékban, önmagában, nem található spermium! DE a húgycsőben, a vezetékekben egy-egy ejakuláció után maradhatnak spermiumok!”

Felelőtlen vagy kész, senkit nem izgat, hogy honnan szedted.
Reméljük nem vagy terhes véletlen sem, de nem miattad hanem a gyerek miatt. Értelmesebb családba szülessen meg inkább.

Először így írsz
“ De igy eselye nem volt egy darab g.nek sem belem jutni nem ertem mi van velem es nagyon felek.”
majd most jön a kis érzékeny lelkivilágod, akkor döntsük el most milyen is vagy valójában? Én a család alatt rád és a párodra értettem nem a szüleid vagy ilyesmi.
Nem mondtam, hogy te vagy egyetlen aki követ el hibát, de hogy tudatlan vagy mint a szar az biztos. Ha nem vagy tisztában a szexuális dolgokkal kapcsolatban minek teszed szét a lábadat?
Mondtam én olyat, hogy remélem soha nem lesz gyereked? Nem kell mártírkodnod mert nem hat meg, te voltál a hülye hiába áll feljebb neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!