Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehetek terhes ha nem...

Mitől lehetek terhes ha nem ment el bennem?

Figyelt kérdés

19-én voltunk együtt, amikor pont a peteeresem volt. Nem ment el bennem joval elotte kivette és pharmatexet is használtunk.

A terhesseg osszes tünetét eszlelem magamon. Elozo terhessegemnel is ilyen hamar jelentkeztek a tunetek.

De igy eselye nem volt egy darab g.nek sem belem jutni nem ertem mi van velem es nagyon felek.

2022. júl. 26. 09:06
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van utolsó… Bár elég lehangoló, hogy lepontoztak.
2022. júl. 26. 19:21
 22/35 anonim ***** válasza:
72%

“ De igy eselye nem volt egy darab g.nek sem belem jutni nem ertem mi van velem es nagyon felek.”

Tejóisten. Roppant nőies megfogalmazás.

2022. júl. 26. 20:40
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Abban különbözünk az állatoktól

, hogy tudunk uralkodni az ösztöneinken , szóval ha legközelebb elfogy a fólia , elmentek vesztek haza mentek , amint merev a kuki és nedves a puni felhúzod a kukira a gumit , ha elélvezett tövénél megfogod a kukit, hogy ne csússzon le a gumi vagy a fiú fogja meg ugyanígy és kihúzza puniból. Gumira csomó és ellenőrzitek, hogy nem lyukas-e, ha netán lyukas ,akkor zuhany felöltözöl és elballagsz egy esemény utáni tablettáért a kórházba . Ez a felelős védekezés !!!

Nem szórakozunk itt peteéréskor megszakított dolgokkal, mert nem biztonságos!

2022. júl. 26. 23:33
 24/35 A kérdező kommentje:

18.

[link]

innen szedtem.

“Tehát az előváladékban, önmagában, nem található spermium! DE a húgycsőben, a vezetékekben egy-egy ejakuláció után maradhatnak spermiumok!”

2022. júl. 27. 13:42
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Felelőtlen vagy kész, senkit nem izgat, hogy honnan szedted.

Reméljük nem vagy terhes véletlen sem, de nem miattad hanem a gyerek miatt. Értelmesebb családba szülessen meg inkább.

2022. júl. 27. 13:46
 26/35 A kérdező kommentje:
Teljesen úgy írod ezeket egy ismeretlen embernek, mintha én lennék az egyetlen aki valaha is követett el hibát. Nehogy azt mond nekem, hogy nem létezik más nő, aki ez miatt nem aggódott volna egyszer az életében. Szerintem egyértelműen látszik, hogy aggaszt a dolog és mindent meg fogok tenni, hogy ilyen máskor ne fordulhasson elő. Én sem esek neked ilyen undorító megjegyzésekkel, hogy remélem sosem lesz gyereked, mert senki sem érdemli meg ezt. Legyén szép napod, kívánom hogy találd meg a lelki békéd, nert sosem tudhatod milyen lelkilállapotú embernek találsz be ezekkel a megjegyzésekkel…
2022. júl. 27. 13:52
 27/35 A kérdező kommentje:
Még azt hozzátenném, hogy talán abban az esetben helytálló lenne a megjegyzésed, hogyha szarnék bele az egészbe és leszarnám, hogy lesz e még ilyen vagy nem és felelőtlenül szülnék úgy, hogy semmit sem tudok megadni nekik. De megjegyzem, igen rossz dolgot csináltam, nem lesz ilyen többet, tanultam belőle.
2022. júl. 27. 13:54
 28/35 A kérdező kommentje:
Mellesleg engem bántsd akkor, de a családomat ne. Ők végképp nem tehetnek róla, hogy felelőtlen voltam. Nem is értem, hogy függ össze.
2022. júl. 27. 13:55
 29/35 anonim ***** válasza:

Először így írsz

“ De igy eselye nem volt egy darab g.nek sem belem jutni nem ertem mi van velem es nagyon felek.”

majd most jön a kis érzékeny lelkivilágod, akkor döntsük el most milyen is vagy valójában? Én a család alatt rád és a párodra értettem nem a szüleid vagy ilyesmi.

Nem mondtam, hogy te vagy egyetlen aki követ el hibát, de hogy tudatlan vagy mint a szar az biztos. Ha nem vagy tisztában a szexuális dolgokkal kapcsolatban minek teszed szét a lábadat?

Mondtam én olyat, hogy remélem soha nem lesz gyereked? Nem kell mártírkodnod mert nem hat meg, te voltál a hülye hiába áll feljebb neked.

2022. júl. 27. 14:02
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
A 29-nek krvára igaza van.
2022. júl. 27. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!