Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El ment bennem,de ki oblitette...

El ment bennem,de ki oblitettem magam aktus utan, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok,tegnap a parommal szeretkeztunk, es o el ment bennem, en nem vettem eszre, mert masodjara ki vette.. viszont aktus utan en zuhanyoztam es “ki oblitettem magam”. Ez az a nap volt a naptaram szerint amikor ovulaltam. Lehetek terhes? Nagyon faj a petefeszkem.
2021. okt. 3. 23:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehetsz, szép is lenne, ha egy mosakodással meg lehetne oldani a fogamzásgátlást. A petefészek-fájdalomnak ehhez semmi köze, honnan tudod, hogy az fáj?
2021. okt. 3. 23:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb védekezés az óvszer. A "kiveszi idő előtt" és a "kiöblítem magam lenn" nem túl hatékony védekezési módszerek.
2021. okt. 3. 23:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehetsz. Azt már öblögetheted ha benned van. Nem is értem... gondolom bioszról hiányoztál
2021. okt. 3. 23:20
 4/13 A kérdező kommentje:

Ugy elvezem a szarkazmusotokat..de komolyan. Nem nem hianyoztam bioszrol. De mivel nem vagyok se no gyogyasz, se jartas es se olyan akinek hasonlo tapasztalata van ilyenben, igy feltettem a kerdest.

Foganzasgatkot nem szedhetek, es az ovszerre allergias vagyok.

#1 kerdezo. Volt egy parszor petefeszek cisztam, onnan tudom. de penteken voltan no gyogyaszbal vizsgalaton.. mindez utanna tortent.

2021. okt. 3. 23:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván megbeszélted az orvossal a fogamzásgátlási módot. De az a minimum, hogy ovuláció idején nem szeretkezünk. A petefészek-ciszta nem fáj. Lehet, hogy a nőgyógyászati vizsgálat után éreztél fájdalmat.
2021. okt. 3. 23:33
 6/13 A kérdező kommentje:

[link]

De igen, faj

2021. okt. 3. 23:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Viszont biztos vagyok benne,hogy nincs mert megvizsgalt, es akkor latta volna. Csak nem ertem hogy miert faj es miert pont kozosules utan egy nappal
2021. okt. 3. 23:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel/menj el nőgyógyászhoz, hogy ismét nézzen meg.

Biztonság kedvéért terhességi tesztet is végezhetsz, amikor már érdemes.

A latexmentes óvszert próbáltátok?

2021. okt. 4. 00:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan óvszer, ami latexmentes, ha arra vagy allergiás. (Lifestyles - Skyn)

Amúgy nem csak attól lehetsz terhes, ha beléd élvez, hanem már az előváladékban is lehet sperma.

2021. okt. 4. 00:05
 10/13 lencsefőzelék ***** válasza:
97%

Úgy tűnik, nem csak bioszról, de nyelvtanról is hiányoztál.

elment, kiöblítettem, kivette, nőgyógyász, fogamzásgátlót, petefészekcisztám, utána

2021. okt. 4. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!