El ment bennem,de ki oblitettem magam aktus utan, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok,tegnap a parommal szeretkeztunk, es o el ment bennem, en nem vettem eszre, mert masodjara ki vette.. viszont aktus utan en zuhanyoztam es “ki oblitettem magam”. Ez az a nap volt a naptaram szerint amikor ovulaltam. Lehetek terhes? Nagyon faj a petefeszkem.2021. okt. 3. 23:05
11/13 anonim 

válasza:

Haha, persze hogy lehetsz. Bocsi de ekkora …. Már nem lehetsz. Én nekem is problémás a védekezés, de inkább nem szexelek. Az hiányozna még csak hogy teherbe is essek.. így minden mellé.
25/n
Szilvi
12/13 anonim 

válasza:

11
Hát ha neked is ennyi eszed van, akkor ne is szexelj.
Ui.:itt nem kell aláírni
13/13 anonim 

válasza:

Néhány nő, köztük én is érzünk szinte minden hónapban fájdalmat a petefészek körül ovuláció (peteérés) környékén. Szóval a naptárad nem hazudik, peteérésed van.
Van esély rá, hogy terhes leszel, főleg a nem tervezett babák fogannak meg első alkalommal.
2 hét múlva teszt, ha nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!