Tavasz óta minden nap kicsit s közepesen vérzek.Mitől lehet?
30 vagyok. Sohase volt semmi bajom ott lent. De félek. Nem fáj semmim. Hüvelyemből jön.
Szűz vagyok s azt olvastam a neten, hogy elvileg ez miatt nem lehet méhnyak rákom.
Undorító az itteni kórházi nőgyógyász stb. Talán magánba megyek.
De szetintetek mitől van?

Hat. Te bolond vagy!Menj el,ha meg akarsz halni mint ahogy írtad akkor sok eszed lehet! Kezeltesd az agyadat is ne csak a pi*ad
Magad miatt kene elmenni nem miattunk,te csinalsz ezzel magadnak fost

Hm.. Annyiszor váltottál házi orvos, akkor erősen elkellene gondolkodni, hogy talán nem az orvossal van baj - legalább is az összessel biztosan nem, ha 1 bunkó, hanyag még megértem, de olyan nincs, hogy az összes az. Szóval a hiba nem másban van, hanem benned.
Figyel nyuszika ha rossz a munkahely, akkor - most figyelj! Váltani kell...
Persze ha buta vagy, képzetlen, esetleg gondokság alatt.. Megértem, hogy nehezen találsz másikat.
Tudod miből látszik, hogy buta vagy mint a föld? Mert fogalmad sincs milyen jogaid vannak a munkahelyeden..

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!