Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tavasz óta minden nap kicsit...

Red6+ kérdése:

Tavasz óta minden nap kicsit s közepesen vérzek.Mitől lehet?

Figyelt kérdés

30 vagyok. Sohase volt semmi bajom ott lent. De félek. Nem fáj semmim. Hüvelyemből jön.

Szűz vagyok s azt olvastam a neten, hogy elvileg ez miatt nem lehet méhnyak rákom.

Undorító az itteni kórházi nőgyógyász stb. Talán magánba megyek.

De szetintetek mitől van?

2022. júl. 25. 22:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
50%

Hat. Te bolond vagy!Menj el,ha meg akarsz halni mint ahogy írtad akkor sok eszed lehet! Kezeltesd az agyadat is ne csak a pi*ad

Magad miatt kene elmenni nem miattunk,te csinalsz ezzel magadnak fost

2022. júl. 29. 22:28
 32/38 anonim ***** válasza:
39%
Inkább pszichiátert keress fel
2022. júl. 29. 22:30
 33/38 anonim ***** válasza:
29%
Hétvegen amikor nincs munka szepen felemeled a segged es elmesz vagy munka utan
2022. júl. 29. 22:30
 34/38 anonim ***** válasza:
62%

Hm.. Annyiszor váltottál házi orvos, akkor erősen elkellene gondolkodni, hogy talán nem az orvossal van baj - legalább is az összessel biztosan nem, ha 1 bunkó, hanyag még megértem, de olyan nincs, hogy az összes az. Szóval a hiba nem másban van, hanem benned.

Figyel nyuszika ha rossz a munkahely, akkor - most figyelj! Váltani kell...

Persze ha buta vagy, képzetlen, esetleg gondokság alatt.. Megértem, hogy nehezen találsz másikat.

Tudod miből látszik, hogy buta vagy mint a föld? Mert fogalmad sincs milyen jogaid vannak a munkahelyeden..

2022. júl. 30. 08:15
 35/38 anonim ***** válasza:
44%
Hiába pontozol le mindenkit, attól még foggyos vagy.
2022. júl. 30. 09:39
 36/38 anonim ***** válasza:
#35: Nem hiszem, hogy ezzel segítesz. Jogai annak vannak, aki tud fizetni ügyvédet, a minimálbéres gyári szalagmunkásnak erre nem telik. Azt elvárni, hogy a jogait elolvassa és értelmezze irreális, akkor nem a gyárban igyekezne megfelelni. Hétvégén régóta fennálló problémával nem fogadja sem az ügyelet, sem a sürgősségi. Lehet még benne biztosan sok hibát találni, csak nem értem, hogy mért tőle várod a megoldást a doktorok helyett, akik állítólag nagyon sokat tanult okos emberek.
2022. júl. 30. 09:51
 37/38 anonim ***** válasza:
Nekem van gyárban dolgozó ismerősöm, be van jelentve, és megkap mindent ugyanúgy (szabadság, táppénz stb.), mint aki „nívósabb” helyen dolgozik. De a kérdező is írta, hogy vmikor éjszakás, lenne lehetősége elmenni, csak akkor meg az egyéb kifogások jönnek… Értem, hogy félti a munkahelyét, tájékozatlan, sok bántást kaphatott életében, de azt a részt nem, hogyha ilyen szorult helyzetben van, akkor ne a rendelő tisztaságával, ill. a dokik modorával foglalkozzon! Mindenki találkozott már bunkó és hanyag orvossal, de ez a folyamatos vérzés olyan abnormális, és súlyos dologra is utalhat, hogy kötve hiszem, hogy van olyan nőgyógyász, aki elbagatellizálná, és hazaküldené ilyen „semmiséggel”… Sokkal valószínűbb, hogy azért kapna leb.szást, hogy miért nem jött jóval előbb.
2022. júl. 30. 11:03
 38/38 anonim ***** válasza:
A főnökének meg a kollegáknak panaszkodik... mintha azt várná, hogy kézen fogják és elkísérik. Ilyenkor kéne a családnak vagy a barátoknak támogatóan melléállni.
2022. júl. 30. 12:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!