Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van azzal gond, hogy 25...

Van azzal gond, hogy 25 évesen nem szeretnék más eszközt "megtanulni" használni mint a hagyományos eldobható betét?

Figyelt kérdés
12 éves koromban jött meg először és rendszerint erősek és hosszúak a menzeszek (menorrhagia). Mondták már, hogy bizonyos alkalmakra nem jönne rosszul ha megtanulnám pl a tampon használatát vagy ha kelyheznék (pl strand vagy fehér/passzosabb nadrág stb) (a munkához, amit tanulok fehéret szoktak hordani). Én próbáltam már ezeket, de kimondhatatlanul nem jött be egyik sem. Úgy érzem roppant jól ellavírozok a normál betéttel is, még a fent említett helyzetekben is, de gondoltam felteszem ezt a kérdést...

2022. júl. 25. 13:08
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
19,20: főleg praktika szempontjából kérdezem ☺️ most vettem kísérletbõl egy csomag eldobható mensibugyit, praktikusság szempontjából talán ugyanott van mint a betét, noha remélem a befogadóképessége nagyobb. 😁
2022. aug. 1. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!