Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van azzal gond, hogy 25...

Van azzal gond, hogy 25 évesen nem szeretnék más eszközt "megtanulni" használni mint a hagyományos eldobható betét?

Figyelt kérdés
12 éves koromban jött meg először és rendszerint erősek és hosszúak a menzeszek (menorrhagia). Mondták már, hogy bizonyos alkalmakra nem jönne rosszul ha megtanulnám pl a tampon használatát vagy ha kelyheznék (pl strand vagy fehér/passzosabb nadrág stb) (a munkához, amit tanulok fehéret szoktak hordani). Én próbáltam már ezeket, de kimondhatatlanul nem jött be egyik sem. Úgy érzem roppant jól ellavírozok a normál betéttel is, még a fent említett helyzetekben is, de gondoltam felteszem ezt a kérdést...

2022. júl. 25. 13:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
én csak betétet használok, abból is a legvastagabbat. szeretem ezt használni, megnyugvással tölt el hogy ilyen vastag (biztonságos). nincs is vele sose átázás. éjjelre kettőt rakok be egymásra csúsztatva, hogy felérjen a fenekem tetejéig. így még tutibb a dolog.
2022. júl. 27. 16:20
 12/21 A kérdező kommentje:
11: igen ez jó ötlet, én is szoktam duplázással ügyeskedni ha éppen megkívánja az alkalom 😅
2022. júl. 27. 19:50
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
12: nagyon helyes, így is kell! nekem minden éjjel kettőt kell betennem nehogy véletlen átázzak. milyen betétet használsz? neked nem kényelmetlen picikét?
2022. júl. 27. 20:22
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
39 éves vagyok. 27 éve használok betétet.
2022. júl. 31. 16:43
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi 14, akkor azt hiszem az utadra lépek vagyis léptem 😬
2022. júl. 31. 20:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy érzem roppant jól ellavírozok a normál betéttel is, még a fent említett helyzetekben is, de gondoltam felteszem ezt a kérdést..."

Ez a lényeg. Akkor ne foglalkozz más véleményével. Én se vagyok hajlandó feldugdosni oda dolgokat, de nekem nincs erős vérzésem.

2022. júl. 31. 22:09
 17/21 A kérdező kommentje:
14 és 16: akkor kvázi tényleg minden helyzetet meg tudtatok oldani és soha tényleg soha nem is használtatok mást?
2022. aug. 1. 07:48
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem használtam mást. Sok helyzet nekem nincs mert ingerszegény az életem. Nagy ritkán ha volt is valami pont nem volt meg. Tinikoromban meg utáltam amúgy is strandolni. Akkor többet jártunk én meg a parton maradtam akkor is ha nem volt meg. Most más a helyzet. Egyedül járok már és nyilván akkor megyek amikor nincs meg. 16 os voltam
2022. aug. 1. 14:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked így kényelmes akkor nem értem a kérdést? Én sem hordok magassarkút senki kedvéért. :D
2022. aug. 1. 14:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
erre nincsenek tradiciok vagy trendek,elvarasok, hogy mit hasznalj.😀 Ami neked jolesik, senkit nem fog erdekelni.
2022. aug. 1. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!