Szex után,menstruáció után közti vérzése??mitől lehet?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok,és kb 20éves korom óta szinte napra pontos ciklusaim vannak. 27-29 naposak. Semmilyen gyógyszert nem szedek. Októberben és decemberben jártam úgy,hogy 2x jött meg egy hónapban. 16 és 18. Ciklusnapra. Voltam nőgyógyásznál,endokrinológusnál minden rendben,a stresszt találták oknak,mert papa intenzíven volt aztán meg rá 2 hónapra anyum. Szóval nemis csoda,hogy bekavart. De most július 13. Án jött meg rendesen szerdán,vasárna elis múlt és most szerdán voltunk együtt a párommal, utánna kicsit barnáztam,gondoltam nem e erősebben csináltuk vagy a mensi után nem álltak vissza még a dolgok,de tegnap is és ma is véreztem (9,10,11.ciklusnapon) és mostmár a peteérésnek kéne lenni. Semmi mensi tünet,csak láttam,hogy vérzek,igaz ma meg tegnap épphogy pirosas-barnás,de csütörtökön kis élénkpiros. Csak kíváncsinlennék más járt e már így? Illetve most nemtudom mikor jön a következő,honnan számoljam? Nyilván érzem előtte már egy héttel,de hogy a 13.aitól számoljam e vagy a most csütörtökitől? Stressz nem nagyon volt mostanában,igaz hétfőn nagyon összevesztem apummal,de nem hiszem,hogy ez ennyire kihatna rá..vagy a szex után lettek megbolygatva még a dolgok? Mert volt már úgy,hogy 5.nap szexeltünk,mensi utolsó napján,utánna nyilván kicsit beindult még,de +1nap és nem 3.. megvagyok ilyedve azért,mert megvan szokva,hogy pontos..2022. júl. 23. 21:44
1/2 anonim 

válasza:

Néha a beágyazódás pecsételő vérzéssel jár.
Csinálj egy tesztet!
2/2 A kérdező kommentje:
Azt tudom,igen
De nem vagyok terhes.. mert védekezünk (tudom egyik sem 100%os) de amint írtam 13.án (múlthét szerdán jött meg)! Azóta most szerdán voltunk együtt,tehát még peteérésem sem volt,beágyazódni meg elég hamar lenne. De köszönöm a válaszod! :)
2022. júl. 23. 22:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!