Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehet feldolgozni,...

Hogy lehet feldolgozni, elfogadni az öregedést?

Figyelt kérdés
Most 29 éves vagyok... Visszaneztem a par evvel ezelotti kepeimet, es azt lattam, h szép fiatal voltam, pedig akkor nem gondoltam annak magam, es most ujra szeretnek olyan lenni. Nem tudom elfogadni az oregest, es ez csak rosszabb lesz naprol napra. Nektek hogy sikerult ezt feldolgozni, hogy nem lehet megállitani az idot.
2022. júl. 23. 08:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez ellen nem tudsz mit tenni, szóval kár rajta szorongani. Amúgy életmóddal sok mindent tehetsz, hogy sokáig legyél fiatalos.
2022. júl. 23. 08:35
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Basszus, 29 éves nő az tök fiatal. A legjobb kor. Mindjárt elveszlek.
2022. júl. 23. 08:40
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Ne haragudj, hogy ezen most idegeskedem, de gyűlölöm, hogy a társadalom miket vár el a nőktől.. Undorító. Ezért érzed csak így magad MÁR 29 ÉVESEN, mikor még baromi fiatal vagy.

Az van belénk sulykolva, hogy a férfiak csak érnek, meg férfiasodnak, mi meg szottyosodunk: nagyon nem.

Én látok tök sok 40+ nőt, aki úgy néz ki, hogy megirigylem 23 évesen :D

Nem leszel rondább! Nőiesedsz, minden ránccal bölcsebb és vonzóbb leszel, egy igazi férfi számára egy érett nő leszel, nem pedig ronda..

Ezt annyira kiverném a társadalmunk romlott elméjéből, hogy ezt teszik egy nő önbecsülésével.

2022. júl. 23. 08:46
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

Sehogy. Istenem, 29 vagy, hol van még az öregség? Én sokkal több vagyok, de nem érzem magam öregnek. Ez mentalitás kérdése is, nem szabad besavanyodni.

N

2022. júl. 23. 09:00
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Azt hittem, egy negyvenes írta a kérdést 😊

Élvezz ki minden életszakaszt. Ne a múltba vágyj. Az élet nem attól tartalmas és szép, hogy hogyan nézel ki.

2022. júl. 23. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

#3 voltam

bocsánat, de miért van ezzel mindenki leszavazva?

Akik leszavaznak minket: szerintetek normális, hogy egy fiatal nő szorong, hogy nem fiatal már eléggé? Ez azért baromi sokat elmond a társadalmunkról, meg hogy sok férfi kajtat a 17 éves kislányok után (igen ez így van, nem levegőbe beszélek).

Kérdező, ne abból a rétegből indulj ki! És hidd el, semmi bajod nem lenne magaddal, ha tényleg nem ez lenne nőként a fejedbe verve, mert ezt csinálja a média mindenfelé. Teljesen fake minden, mindenki idősebb lesz, mindenki öregszik. És mielőtt valaki azt mondaná, nem is csinál ilyet a média: tényleg? Folyamatosan ránctalanító, "öregedést lassító" krémek kencék, a hajfesték reklámokban is csak nők vannak, "így maradj feszes" jeligék. Persze, a szépségápolás fontos, de egy percig se szabad így érezned magad, pláne ha a párod pl. a kisujját se mozdítja azért, hogy jól nézzen ki melletted.

Én továbbra is azt mondom, hogy vannak gyönyörű nők 40 felett is, nem kell itt gyászba esni. Ott van pl Reese Witherspoon, vagy Nicole Kidman aki szerintem egy istennő és bomba csaj a mai napig. Salma Hayek, sorolhatnám. Ők is tudják, hogy nem olyanok mint 30 évesen, de mennyire dögösek már.

Ha valakinek ez nem tetszik, akkor is ez fog történni, változunk. Kihozzuk belőle a legtöbbet, kész. Ha valaki szeret, úgy is szeretni fog és te leszel neki a legszebb nő.

2022. júl. 23. 12:03
 7/8 gublug ***** válasza:
9%

Hello.

Ennek a 3 dimenziós világnak természeti törvénye a múlandóság. Nem csak mi emberek vagyunk múlandóak, de az anyagi világ körülöttünk is az.

Talán segíthet, ha kissé kilépsz a hétköznapokból és arra gondolsz, hogy a Föld nevű bolygón hány magas/fejlett civilizáció létezett, s egyiknek sincsen már nyoma. Atlantisz, Lemúra. 12 ezer és 18 ezer éve süllyedtek el. Mindig mindenki maradandót akar alkotni s diktátorok azt hiszik birodalmaik örökké fent maradnak, de sosem történik ez meg.

Semmi sem örök.

Ha beteg vagy, az is elmúlik. Ha rossz napod van, az is elmúlik.

Nem konkrétan azt kell elfogadd, hogy idősebb korodra már nem lesz olyan szép mint fiatalon, hanem a múlandóságot s ennek természetét kell megérteni. Ha ez megvan, ez átsegít az életen.

Nézd meg ezt az interjút:

[link]

A másik dolog a ragaszkodásod. A szépségedhez való ragaszkodásod. A ragaszkodás szenvedést szül. Ami tetszik nekünk abból többet akarunk, ami nem tetszik azt pedig utáljuk.

De hiába akarhatunk többet, ha nem kapjuk meg.

És hiába utálhatjuk ha mégsem tűnik el az életünkből.

Ragaszkodsz az ideáidhoz és egyéb minden máshoz is. A ragaszkodás szenvedést szül.

Ezen sokat segíthet a Sedona módszer, angolul Sedona method, amely egy elme teknika mellyel elengeded a negatív és zavaró és egyéb más érzéseket is. Ahogyan most is tapasztalod, az érzések óriás terhet jelentenek és megkeserítik az életedet. Ezzel a teknikával megtanulod elenged azokat az érzéseket, melyet el akarsz engedni. Természetesen az öregedés továbbra is megtörténik, de már nem fog zavarni. De a legjobb ha utána jarsz te magad, hogy mire is jó ez.

2022. júl. 23. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
34%
Én 39 évesen a tükörképemet nézve inkább megállapítotam, hogy több hasonló korú nőismerősöm ráncosabb, mint én, pedig nem nézek ki huszonévesnek. Keress pozitívumokat magadon, mert az idő nem fog visszafordulni.
2022. júl. 23. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!