Mitől lehet ez és hogy lehetne megszüntetni? Menstruació alkalmával nem csak az alhasam fáj hanem az egész emésztőrendszerem görcsöl és fáj. A gyomrom a beleim és puffad is rettenetesen.
Nekem tegnap volt pokoli napom. (Jó, bonyolult, nem írom le az összes előzményt.) 50 éves vagyok. Pajzsmirigy felülműködésem van (csakazértis így írom, de a helyes szó túlműködés lenne). Tehát eleve változókorban vagyok + a pajzsmirigyem beleszól a ciklusomba.
A pajzsmirigy miatt a legváratlanabb időkben tör rám farkaséhség, meg akarok pusztulni, ha nem kapok AZONNAL vmit enni. Így aztán tegnap, mivel ez történt (jött az éhségroham), vettem 20 deka sajtos rudat. (Azokat a kicsiket). Megettem kábé a felét. Nem hazudok, 10 perc múlva kétrét görnyedtem a fájadalomtól és a fájdalom EGYÉRTELMŰEN a méhemnél volt. Szóval nem a gyomrom fájt, nem a hasam fájt. Bevettem egy fájdalomcsillapítót és fél óra múlva már éreztem, hogy meg fogok maradni. *
Meg kéne nézni, hogynincs-e ételintoleranciád vagy ételallergiád (sztem főleg glutén kategóriában kutatkodj, de ahogy jól esik, lehet laktóz is, stb.).
* Már korábban is azt figyeltem meg, hogy a belekből a fájdalom a petefészkekbe és a méhbe tud átsugározni.
Én 45 vagyok ilyen farkaséhség nekem is volt már rosszulléttel kísérve. Mintha leesne a cukrom. De nem esik le. Voltam millió kivizsgáláson nem találtak meg az okát. Több cukorterhelés, 48 órás kórhái éheztetéses vizsgálat, pajzsmirigyet is nézték de nálam nem volt eltérés. Biztos a stressz is közre játszik mert mikor a lezárasok alatt HO ban voltunk hónapokig sokkal jobban viseltem a mensest.
Igen azt én is megfigyeltem , hogy a belekből kisugárzik a fajdalom a mehembe sőt a hüvelyembe is meg a hólyagba. De azért menses alatt az is fáj pluszban bár arr hat a fájfalomcsillapító a gyomor meg bélfájdalomra nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!