Mitől lehet ez és hogy lehetne megszüntetni? Menstruació alkalmával nem csak az alhasam fáj hanem az egész emésztőrendszerem görcsöl és fáj. A gyomrom a beleim és puffad is rettenetesen.
Miota tart?
Az is lehet hogy endometriozis. Sokszor nagyon nehez diagnosztizalni.
Kb 15 éve. Előtte nem volt semmi bajom tablettát szedtem de egy hülye nőgyógyász azt mondta szünetet kell tartani. Tartottam kb 2 év szünetet. Akkor alakult ki és a tabletta szedes bár javított az allapoton nem rendezte a korabbi tünetmentessé.
Sajnos az endot csak műtéttel meg durva hormonterapiával lehet kezelni. Gondoltam rá csak ennyi idősen már nem akartam belevágni mivel rendszerint kiújul. :(
Hat sajnalom :( tobbet sajnos nem tudok mondani
Viszont lehet hogy lenne egy kis "nyugtod" egy par evre utana.Ha endometriozisrol van szo
Akkor ne vágj bele.
Ilyen fokú értetlenségre nehéz mást mondani, és nyugi, ha endos vagy, akkor 70 évesen is kva szr lesz, főleg, ha szétterjedt pl a beledre.
Ez a válasz sokat segített. Remélem szebb napod lett tőle.
Eléggé körbejártam az endo témát és egy elég komoly műtétem is volt ahol többek között endot is kerestek. De nem találtak! Az abból való felépülés azóta sem sikerült teljesen pedig már 5 éve volt. A műtét total kikészített fizikailag és mentálisan is. Újabb műtétbe belevágni sokkal súlyosabb következményekkel járna rám nézve mint némi hasfájas.
15 éve stagnál az állapotom. menopauza után pedig megszűnik az endo. De nyugodtan okoskodjál tovább a fotelból ha ez az egyetlen örömöd az életben.
Tovabbra is örülnék ha valakinek lenne valami bevált alternatív gyógymódja ami javítana ezen az allapoton.
Az orgazmus természetes és mindig elérhető. Viccet félretéve: [link]
Itt van egy jó gyűjtemény. Érdemes lehet kipróbálni őket. Nekem a rizs is tud sajnos puffasztó lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!