Tini korban mennyire normális a menstruáció ingadozása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mennyire normális hogy ingadozik a menzeszem? 17éves vagyok, 3éve jött meg először. Az első pár hónapokban nagyon pontos volt, majd azóta össze vissza. Szinte mindig késik, hamarabb nem szokott megjönni. Pedig nem sztresszelek meg semmi. Fogamzásgátlót sem szedek. Ezen lehetne változtatni természetes úton? Nagyon zavar mert jövőhéten mennénk strandra, de 17.én kellett volna megjönnie azóta megint sehol semmi.2022. júl. 22. 09:20
1/6 anonim válasza:
Teljesen normális.
Strandra használj tampont.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van tampon viszont nem tudom rendesen felrakni és kényelmetlen. Főleg amikor bemegyek a vízbe és felszívja magát vízzel és a 2x esére nő
2022. júl. 22. 09:30
4/6 anonim válasza:
Teljesen normális. Egyébként hány naposak a ciklusaid, milyen sávban mozog?
5/6 A kérdező kommentje:
Appon szoktam vezetni, ott átlagban azt írja: 31
2022. júl. 22. 09:46
6/6 anonim válasza:
Teljesen normális én is hasonlóan vagyok vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!