Egy nő éves szinten mennyi db betétet/tampont használ el?
Mit gondoltok, mennyi db körül lehet az a betét, tampon mennyiség amit egy nő egy évben átlagban elhasznál?
Természetesen körülbelül
Mennyi vajon?
Nekem átlagosan öt napig tart, nyilván az elején erősebb, a vége felé gyengébb a vérzés. Ha úgy számolom, hogy az öt napra átlagban elhasználok napi 5 tampont és 3 betétet, az havonta 25 tampon és 15 betét, ezt ha megszorzom 12-vel, az évi 300 tampon és 180 betét.
De ez tényleg csak becslés.
Szia. Nalam egy mensi 1,5 csomag. Ami 500ft körül van. 12x 1,5 az 18 csomag. 18x500=9000ft
Tampont nem hasznalok. Azt nem tudom.
Hát, valahogy átlagot kell vonni azok között a szélsőségek között, akiknek 3 napig van vérzése, és mondjuk enyhe fokú, meg azok között akiknek 7 nap, és vannak benne erősebb, és gyengébb napok.
Én vagyok az utóbbi csoport egyik tagja. Cirka 7 nap, ebből az első kettő átlagos vérzés napi kb. 4 tamponnal, 3-4 nap ömlik belőlem napi 5-6 tampon, plusz biztonsági okból éjszakára betét is, 5. nap szinte semmi, akár egy tisztasági betét is felfogja azt a két cseppet, és 6-7. napon újra megindul, mini tamponos történet ez a két nap.
5x3 tampon ez egy hónapra, azt beszorozva 12-vel egy évre. 2x2 egészségügyi betét havonta és kb 5 tisztasági.
Az 180 tampon (3 doboz) 48 egészségügyi betét (2 csomag) és 60 db tisztasági (2 csomag)
Árban ez kb 8 ezer egy évre. Nem sok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!