Lányok, ti nyaraláskor rá szoktatok ülni a wc-re a szálláson?
Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 10:53
A kérdező szavazást indított:
Igen, de csak nagydolog végzésekor
Igen, kis és nagy dolognál is
Nem, egyiknél sem
25 szavazat
1/8 anonim 

válasza:

Igen, mivel megválogatom, hogy milyen szállásra megyek. Tisztaság, higiénia alap.
Nyilván, ha valami leprafészek lenne, ott nem ülnék rá egy retkes budira.
2/8 anonim 

válasza:

Manapság divat betegesen bacifóbiásnak lenni, valójában csak többet ártasz vele magadnak. Semmi bajom nem volt még attól, hogy ráültem. Nyilvános wc-kben nem szoktam csak.
3/8 Sunshinedoll 

válasza:

Hát amúgy az ülődeszkát letörlöm fertőtlenítő kendővel, illetve ha airbnb, akkor még ki is takarítom a vécét előtte :D De amúgy rá, igen.
4/8 anonim 

válasza:

Igen, de le szoktam takarni wc papírral.
5/8 anonim 

válasza:

Lehet venni eldobhatós, papír wc-ülőke takarót, nyilvános helyeken, ahol kétséges a higiénia, azzal szoktam letakarni az ülőkét és arra ülök rá.
Asszem anno még a Rossmannban vettem párszáz forintért valami 10 darabot egy csomagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!