Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak nyaraláskor?

Mit csináljak nyaraláskor?

Figyelt kérdés
Szóval 18-tól 21-ig megyünk hosszú hétvégére és nekem 19.-én jön meg. Biztosan tampont fogok használni, mert szeretnék fürödni. Eléggé ráparázok miután beraktam beképzelek mindent, ezért félek, hogy necces lesz. Mit csináljak, hogy megnyugodjak és nem képzelődjek?! És ha lemegyünk fürödni kb.4órára akkor felkell majd mennem kicserélni legalább egyszer? Ott sajnos nincs wc és a szállás kb.500méterre van. Köszönöm a válaszokat!:)))))
2017. aug. 8. 01:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen cserélned kell, minden alkalommal, ha kijössz a vízből. A para ellen a legjobb ha találsz magadnak egy bizalmast, aki ellenőrzi neked, van-e baj.

Későbbiekben pedig ajánlom az intimtölcsért, azzal probléma nélkül lehet egész nap strandolni.

2017. aug. 8. 01:58
 2/3 anonim ***** válasza:
500 méter, az tiz perc. :)
2017. aug. 8. 09:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Intim tölcsért még cserélni sem kell minden vízből kijövés után. Addig még akár be is tudnád szerezni. Ha gondolod, tudok hozzá tippeket adni.
2017. aug. 8. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!