Mi bajom lehet ha nem menstruálok?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedtem, majd abbahagytam és már 10 hónapja nem menstruálok. Egyéb panaszom nincs, nagyon örülök ennek, mert nagyon megnehezítette az életem, de tudom, hogy egy így nem egészséges.2022. júl. 17. 09:45
1/7 A kérdező kommentje:
Szóval szívem szerint meg se látogatnám az orvost ha nem muszáj, mert ez így mestruáció nélkül egy álom az életem.
2022. júl. 17. 09:46
2/7 anonim válasza:
Érdemes lenne szerintem kivizsgáltatnod magad, mert fent állhat a PCOS gyanúja.
3/7 anonim válasza:
Mindenképpen keress fel orvost, mert hiába "álomélet" számodra aktuálisan, ettöl még valami probléma van a háttérben, ami igen komoly következményekkel is járhat, és az már minden lesz, csak nem álom, legfeljebb rémálom.
4/7 anonim válasza:
10 honap alatt már illett volna elmenned orvoshoz, ez nem játék. Menj el mielőbb.
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót, de nekem max 3 hónapig nem jött meg, aztán "visszaállt".
Tényleg érdemes lenne foglalkozni vele, magán nőgyógyász / magán endokrinológushoz érdemes menned. Vannak ilyen hormonális betegségek amik miatt nem jön meg, hiába kényelmes, de mutatja, hogy valami nincs rendben a szervezetedben. Pl. inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigy gondok.
7/7 anonim válasza:
Én pajzsmirigy alulműködéssel lettem diagnosztizálva, rendesen bekavart a menstruációs ciklusomba is. Mindig kiszámíthatatlan volt. Amióta kiderült hogy mi a bajom és szedek rá gyógyszert beállt a menstruáció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!