Fel eve nem menstrualok, minden tesztem negativ. Mi a bajom?
Figyelt kérdés
18 eves vagyok2018. jún. 25. 18:08
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, 162cm vagyok es 57kg
2018. jún. 25. 18:10
3/8 anonim válasza:
menj el dokihoz,az a biztos. lehet nincs semmi baj,csupán nem állt be. de ha ezt orvostól hallod ,megnyugszol :) 22/L
4/8 A kérdező kommentje:
Amiota nem volt rendszeres az etkezesem meg az alvasi szokasom azota kesett heteket,tavaly ketto honapokat..aztan beallt es napra pontos volt legtobb esetben,de februar ota semmi:/ pedig mar napkozben rendszeresen eszek, jol alszom
2018. jún. 25. 18:18
5/8 anonim válasza:
Hat hónap az már túl van azon, hogy nem állt be. Nem szabad ennyit várni, orvoshoz kell menni. Valószínűleg semmi komoly, talán cisztáid lehetnek. De ezt itt nem tudja megmondani senki.
6/8 anonim válasza:
3. vagyok,csak azért dobtam fel ezt a lehetőséget is,mert nekem is fél évig kimaradt anno ennyi idősen,és nem volt semmi problémám (dokihoz mentem persze). de mint írtam én is,csak az orvos tud biztosat mondani :)
7/8 anonim válasza:
Sima vérvizsgálat vagy hormon is?
8/8 A kérdező kommentje:
Es mibol all egy ilyen nogyogyaszati vizsgalat? Csak mert borzasztoan szegyenlos vagyok es meg eletemben nem jartam nogyogyasznal:D
2018. jún. 27. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!