Nagyon fáj, mit tegyek?
Mpstanában a menstruációm nagyon szabálytalanul jön-megy és van, hogy egy hónapot kihagy.
A doki szerint nem baj, h még nem állt be. Ő azt nem veszi figyelembe, hogy pár évig teljesen pontosan jött meg, aztán még a KOVID OLTÁS ELŐTT-től kezdve "összezavarodott"...
Eleinte sosem fájt, de most nagyon erősen, egyedül vagyok itthon, nincs semmilyen gyógyszerem, csak görcsoldó, de az semmit sem használ...
Borogatom, meg minden, de nem lesz jobb.
Milyen gyógyszer kéne?
16L

Időnként változik, és sajnos nem mindig a jó irányba, lehet, nálad is ez történik
Azért szólj a dokinak, hogy nálad korábban már beállt, és nagyon nem kéne ezt csinálnia
Lehet az is, hogy korábban felfáztál, és még nem szedte össze magát
Egyébként fájdalom ellen a cataflamot tudom javasolni (dolo rapid nem receptköteles, nálam az válik be)

nekem is nagyon faj a mensim, az apranax bevalik, esetleg cataflam es nospa kombinacio a masik
en emelle mensi teakat iszom es otthon meleg borogatas a hasra. Nekem ezek valnak be hogy atveszeljem a szar napokat:)
Köszönöm, éjjel-nappali patikára gondoltam, enyhítette a fájdalmat...
Az nagy baj, ha most nem megyek nődokihoz vagy kéne? Szűz vagyok, ha ez számít...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!