Miért van ez? Nagyon félek!
18 éves lány vagyok.
Néhány órája leszoptam a barátomat(először)és azóta fáj a nyakam,kicsit megduzzadt a torkom és fáj a szám.
Elkaptam valamit? Nagyon félek
Orál után kb.1 órával kezdtem érezni ezeket. A nyelvem olyan,mintha érdesebb lenne,és a nyálkahártyán is lett 2 piros folt.
Nem lehet hogy valami bakteriális vagy gombás fertőzés?
Nem tudom,hogy az ilyeneknek mennyi idő kell,nem vagyok sajnos tájékozott a témában,ezért is írtam ki a kérdést :(
Azt tudom,hogy a nemi betegségeknek van egy lappangási ideje,de egy bakteriálisnak is van?
Ha nem múlik el holnapig, akkor hívd fel a hàziorvosodat. Szerintem kognitív disszonanciát kaptál, és ezêrt fizikai tüneteket produkálsz.
Igyál egy teát és nyugodj meg. Ha nagyon félsz a gombáktól, akkor igyál citromlevet és aludj egy nagyot. Egy egészséges fiatal szervezet kipihen egy kevés vírust általában.
Legalább maga a dolog jó volt?
Ha alapból rendesen tisztálkodik a barátod, és nincs melletted 2-3 másik partnere, vsz. nem kaphattál el semmit.
Figyelj, használtad a szádat és a torkodat, most ezért fáj. Hozzászoksz majd ehhez.
Semmi bajod nincs. Ha elkapsz valamit, azt napokkal/hetekkel később veszed észre, de amúgy meg ha nem bízol a srácban, akkor nem kéne lepippantani, nem gondolod? Szóval ha el is kaptál valamit, nem most és nem tőle.
Jó volt.
Rendesen tisztálkodik,és más partnere sincs ez biztos.Csak férfiakban elég gyakran tünetmentesek ezek,ezért félek kicsit.
Most volt először orál nekem is és neki is,úgyhogy nem kaphattam el korábban mást,az biztos.
Valószínűleg az lesz,amit előtte írtál,hogy nincs még hozzászokva.
Csak ezek a piros foltok a számban és a torok duzzanat kicsit ijesztőek,ezért félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!