Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abortusz utani esetleges...

Abortusz utani esetleges fertőzés?

Figyelt kérdés
Abortuszom volt, rá 2. napra intim együttlétem volt a párommal nagyrészt petting tulajdonképpen szex nem volt de a pénisz "feje" behatolt de tovább nem ment. Lehetséges a fertőzés? Mert utána barna vérzésem volt ami inkább folyás és nagyon enyhe. Aztán pár napra rá ismét vérezgetek még mindig. Enyhe derékfájásom van de más tünet nincs. A vérzésemnek sincs szaga és elég enyhe. Akkor lehet baj ha esetleg lázam is van?

#Abortusz utáni esetleges fertőzés jele
2022. júl. 14. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Abortusz után másnap dugáson jár az eszed. Gratulálok.
2022. júl. 14. 17:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Pontosan tudtam hogy lesznek ilyenek is akik krituzálnak... segítségért írtam ide, válaszért a kérdésemre. Ha nem tudsz segíteni akkor ne kritizálj kérlek
2022. júl. 14. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Nem hatolt be úgyhogy kétlem a fertőzést.Normális ha utána barnázgatsz,vérezgetsz 1-2 hétig.Még bírjatok magatokkal szerintem is ha nem akarsz tényleg valamit összeszedni.Nekem muszáj volt műtétre mennem mert befejezetlen vetélésem volt(én akartam a babát nagyon is) és utána eszembe nem jutott a szex de persze minden ember más.
2022. júl. 14. 19:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi most ezzel megnyugtattál. Persze odafigyelek, csak még 5 nap van a kontroll vizsgálatig és mivel nagyon gyötört ez meg kellett hogy kérdezzem
2022. júl. 15. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!