Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ti férfi vagy női...

Lányok! Ti férfi vagy női nőgyógyászhoz jártok? Illetve magán vagy sztk-s az orvosotok? 20L

Figyelt kérdés

#férfi #orvos #nő #mőgyógyász
2022. júl. 13. 11:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Voltam már nőnél is, férfinél is, magánban és sztkban is. A nemek között nem tapasztaltam különbséget. Sajnos a fizetősség sem hozott eddig olyan szintű minőségbeli különbséget, amit esetleg elvárna az ember, ha fizet. Valamivel kedvesebb, jobban felszerelt volt a magán, de ennyi. Nyilván meg kell találni azt, aki foglalkozik is az emberrel, nemcsak letud 3 perc alatt(+magánrendelésen elteszi a pénzt), úgyhogy még keresem a tutit.
2022. júl. 13. 16:54
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Medicoverbe járok, bár csak most kezdtem el, előtte sztk-ba ment és aki épp ott volt. Az sztk-ban egy nő volt (voltam nála is, amikor ő volt ott). Mindegy igazából, de a férfi gyakoribb és már megszoktam
2022. júl. 13. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó vagyok, a Medicoverbe nagyon alapos volt a vizsgálat, legalábbis Győrben (nekemm tesóm ajánlotta mert ő is ezt mondta)
2022. júl. 13. 20:21
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Csak sztk-ban voltam eddig.

Először egy nőnél voltam, az kataszrófa volt, bunkó volt, bàr elvileg jó szakember. Utána sokáig férfinél, ő elég szótlan volt, magától nem sokat kérdezett vagy mondott, de igazából mindig rendesen ellátott. Majd pedig egy másik nőnél, ő nagyon kedves volt és alaposnak tűnt. (Ekkor először csináltak nekem pl. ultrahangot is rutinnszerűen a rákszűrés mellé.)

A tapasztalataim alapján arra jutottam, hogy mindegy, hogy férfi vagy nő, az a fontos, emberileg és szakmailag legyen jó.

2022. júl. 13. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Én sztkban voltam egy idősebb doktornőnél, imádom, vér profi.
2022. szept. 7. 15:21
 16/18 anonim ***** válasza:
15%
Mit lehet "imádni" egy nőgyógyászban...? Az egyik legkellemetlenebb hely, ahova az ember mehet. Na jó, talán még a fogorvos is olyan hely...
2022. szept. 7. 18:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Magán, férfi
2022. okt. 15. 11:13
 18/18 anonim ***** válasza:

#16-os 😂 a doktornő profizmusát imádom, a vizsgálat maga a pokol (mint bármely más doktornál)

#15-ös voltam

2022. okt. 26. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!