Petefészek cisztával mit lehet csinálni?
A történet a következő: egy hónapja kb hogy a munkahelyemről a sürgősségin kötöttem ki, erős hasi görcsökkel, mint kiderült 7 centis petefészekcisztám volt ami ráadásul be is vérzett.
Bent tartottak 3 napig hogy ha a helyzet úgy adja megműtenek. Végül nem műtöttek meg mert azt mondták amíg nem muszáj nem és elállt elvileg a vérzés így hazaengedtek azzal ha mégis nagyon begörcsölnék menjek vissza. 1 hetet otthon voltam , aztán másik hét hétfőn mentem vissza ultrahangra. Szépen lecsökkent a cisztám 3,5 centire azt mondták ezzel teendő nincs míg nem okoz panaszt.
Most 4 napja megint fájogat a hasamalja, de tegnap amúgy is mentem a nőgyógyászhoz mert rákszűrésre volt időpontom.
Előtte ultrahang, miszerint ugyanott van az a 3,5 centis ciszta és bevérzett megint. Annyit mondtak vagy felszívódik vagy nem, ha fokozódnak a fájdalmaim akkor sürgősségi. Olyan tanácstalan vagyok hogy mindig csak várjak stb hogy majd lesz valami... miért nem műtik már azt ki onnan?:( vagy lehet ezt kérni esetleg?
Félreértés ne essék, nem akarok én az orvos szavában kételkedni de több mint egy hónapja ez a procedúra megy és hátráltat a munkába mindenben, megkönnyebbülés lenne ha túl lennék rajta, így meg az a meglátásom hogy csak húzzák hallasszák de úgyis az lesz a vége.
Sziasztok! Köszönöm a válaszotokat!
Magánrendelésre mentem el, kaptam fogamzásgátlot majd 3 hét múlva kontroll.. kicsit bővebb a sztori de nem akarlak untatni titeket, csak ha esetleg érdekel
Remélem tudod, hogy a fogamzásgátló nem kezelés.
Leírhatnád a sztorit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!