Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit gondoltok a fogamzásgátló...

Mit gondoltok a fogamzásgátló gyogyszerekről?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok 4 éve párkapcsolatban élek viszont még nem vágyom gyerekre. Sok rosszat hallottam ezekről a készítményekről.Elhizas,pattanás,felborukt hormonhaztartas,libidó csokke ese (ami nekem amúgy sem magas)

Ti mit használtok?

2022. júl. 12. 01:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én régebben szedtem. minden bajom volt tőle, aztán abba is hagytam. bánom hogy egyáltalán elkezdtem. mióta abbahagytam, azóta nagyon erős hasfájásaim vannak amikor menstruálok. de inkább tűröm a fájdalmat, minthogy a fogigátlótól mindenféle tüneteim legyenek. igy most nem szedek gyógyszert, megundorodtam még a sima fájdalomcsillapitótól is. ugyhogy marad a kellemetlenség, fájdalmak.
2022. júl. 24. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:
sose szedtem ilyet, és nem is fogok. mindenféle mellékhatásról lehet olvasni, úgyhogy inkább elviselem a kiszámíthatatlanul megjövő menzeszemet, meg az erős hasi görcseimet, mivel semmilyen gyógyszert nem szeretek szedni (se hormongyógyszert, se fájdalomcsillapítót).
2022. júl. 26. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!