Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez meg mi a fene?

Ez meg mi a fene?

Figyelt kérdés
51 éves vagyok,fizetett nőgyógyásznál is voltam már,aki azt mondta hogy a vérkép alapján menopauzába vagyok,és nem kell már védekeznem.Ez 2 éve volt.És kb 1 hete meg folyamatosan vérzésem van,na ez hogy lehet? A nő doki azt mondta hogy már nem jöhet meg mert már változó korban vagyok.Azt mondta ez 100%. Teherbe sem eshetek,állitólag ez is 100%
2022. júl. 11. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha minimum egy éve nincs vérzésed, akkor nem annyira normális. Lehet polyptól kezdve a rákig sok minden.
2022. júl. 11. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:
azért mert változókorban van vki nem azt jelenti, hogy többet nem jöhet meg neki és nem eshet teherbe... csak már nem havonta hanem több havonta vérzel.. fél év is kimaradhat.. teherbe is eshetsz még ha ennek baromi kicsi is az esélye.. de az hogy 2 éve nem vérzel most meg 1 hete folyamatosan.. orvos.. mindenképpen, gyorsan! (és ne ijedj meg, nem fogsz meghalni, de vmi gond lehet amit orvosolni kell! :) )
2022. júl. 11. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!