Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszatérő hólyaghurut okai?...

Visszatérő hólyaghurut okai? Kinek mi állt a betegség hátterében?

Figyelt kérdés

Folyamatos visszatérő hólyaghuruttal küzdök. Holnapra van időpontom urulogushoz. Arra lennék kiváncsi, hogy akinek volt mi okozta?

Kíméljetek meg a rossz irányba való törlés, szex előtt-után pisi, higiénia, sok folyadék, nem ülünk rá nyilvános WC-re stb. társaitól, mert ezekkel mind tisztában vagyok és mégsem változik semmi. Az anitbiotikum, tőzegáfonya, D mannóz mind segít valamit, de nem szünteti meg véglegesen.

2022. júl. 11. 10:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azòta lett valami? Én is ezzel a problémával küzdök és már nagyon elvagyok keseredve😭
2022. júl. 29. 15:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Szia! Kaptam ott egy 3 Szemes antibiotikumot. Igazából konkrét okot nem mondott, letudta annyival, hogy a szex miatt sok fiatal nő érzékeny erre. Van aki másra érzékeny, mi meg erre, hogy ha odakerül a baci (ami máshol jó helyen van) egyből bajt csinál. Igazi gyógymód nincs konkrétan erre, mivel a nedvek akarva akaratlanul is folynak egy szex során. Nekem ami segitett (kop, kop) felszedtem azt a 3 szemet, utána míg teljesen el nem múlt a felfazas csak gumival szexeltunk és utána gumi nélkül és amint éreztem hogy jönne elő 100%os teafa olajat cseppentettem az ujjamra és bekentem lent. (Sokan ellene vannak, nekem tényleg bevált) Szóval tudom ezt javasolni neked is és fel a fejjel!
2022. júl. 29. 15:49
 13/13 anonim válasza:
Hisztamin intolerancia! Diétával lehet rajt segíteni. Rossz szénhidrátok, tejtermékek, feldolgozott húskészítmények, cukor, szénsavas üdítő elhagyása! Mert folyamatos gyulladásban tartja a szervezetet.
márc. 6. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!