Akinek volt visszatérő hólyaghurut mivel múlt el?
Volt valami hármas tea, abból ittam vödör számra és sosem tért vissza a baj.
Volt benne valami medveszőlőlevél, szederlevél meg egy harmadik, talán kamilla? (Herbáriás tudni fogja) ezekből csináltam keveréket teának és kamullás ülőfürdő mellé. De a tea jó volt nagyon.
Renelix
Homeopátiás és egy csoda
Éveken át visszatérő problémám volt, mindig ráment a vesémre, amikor elkezdtem érezni a felfázást
Antibiotikumok már nem hatottak.
A medveszőlőlevél tea is jó, de hidegen kell elkészíteni és pici szódabikarbónával inni, nézz utána.
De a Renelixnél nem tudok jobbat. Évekig szenvedtem, mire a Biovital-ban egy doktornő ajánlására kipróbáltam. Azóta sok évente egyszer van felfázás érzésem, legutóbb is egyetlen egyszer vettem be a Renelixből 2 nap szenvedés után és utána el is felejtettem szedni, mert megszűntek a panaszaim és elfelejtettem, hogy elkezdtem a Renelixet. Amúgy nekem mindig van itthon, pont azért, mert annyira hatásos és úgy veszem észre, évek múlva se romlik meg, nekem legalábbis ez legalább 3-4 éve bontott és hatott. Arra kell figyelni homeos szernél, hogy mentolosat ne fogyassz, fogkrémben se legyen (lehet kapni homeopátisá fogkrémet) és ne tartsd elektromos eszköz közelében.
ja, és tartogatni kell a szájban lenyelés előtt, mert a szájnyálkahártyáról felszívódva a leghatásosabb, aztán kell lenyelni (vízbe a megadott cseppet), és előtte, utána nem szabad se enni, se inni fél óráig
Ezen kívül még az infraszaunát ajánlották nekem, ahogy kezdődik a felfázás, fél óra izzadás
Antibiotikum kúra után a hüvelyflórát is kell regenerálni, akkor is, ha nincs hüvelyi tünet.Tejsav tartalmú kúpot erre a célra patikában lehet venni.
Visszatérő hólyaghuruttal hónapokig szenvedtem, 2 háziorvos, 2 urológus... medveszőlő levél, tőzegáfonya, canephron, többszöri antibiotikum... stb stb.... végül a megoldást a hüvelyflóra helyreállítása hozta + d mannóz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!