Folyton visszatérő hólyaghurutra ("felfázásra" ) van valami gyógymód? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt kezdődött az egész. A tünetem nagyon fájdalmas vizelés és még alapból is érzem azt a fájdalmat. Amikor eldurvul a helyzet, akkor szinte már színtiszta vért pisilek. Azért írtam idézőjelbe a felfázást, mert ez nálam biztosan nem az. Folyton előjön, pedig vigyázok magamra és rengeteget iszok. Amint kicsit kevesebbet iszok, egyből jelentkezik. Már úgy érzem, hogy nincs az a víz mennyiség, ami nekem elég lenne. Rengeteg antibiotikumot írtak már rá és még másféle gyógyszereket is de nem élhetek örökké gyógyszereken, valami oka biztosan van, csak meg kellene találni. Ha valakinek volt ilyen és találtak rá megoldást, kérem írja le nekem, mert nagyon meg akarok ettől szabadulni.2021. ápr. 18. 10:07
1/9 anonim válasza:
Milyen vizsgálatokat csináltak eddig?
Van hajlamod vesekőre?
Pontosan mennyi folyadékot fogyasztasz egy nap?
2/9 A kérdező kommentje:
Eddig nem küldtek szinte semmilyen vizsgálatra, csak hasi ultrahangra. Ott mindent rendben találtak. Utána elmentem megint hasi ultrahangra, de teljesen más miatt, ott azt mondták, hogy van egy 4 cm-es petefészek cisztám. Ennek mondjuk nincs köze hozzá, én úgy gondolom. Inkább csak gyógyszereket kaptam eddig. Azt nem tudom van-e hajlamom vesekőre. Már ott tartok, hogy napi több mint 2 litert megiszok. Egyébként 19 éves vagyok, azt nem írtam.
2021. ápr. 18. 10:30
3/9 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem írtam, hogy a háziorvosnál megnézték a vizeletet és azt mondták, hogy dugig van gennyel.
2021. ápr. 18. 10:34
5/9 A kérdező kommentje:
Említette már ezt is az orvos, de mindig ragaszkodott az antibiotikumokhoz.
2021. ápr. 18. 10:53
6/9 anonim válasza:
Menj urológushoz! Ha pedig nincs vesekő hajlamod, akkor 2 hétig napi 3,5-4 liter víz és 5 gramm C vitamin (egyszerre vedd be), utána minimum napi 2 gramm
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2021. ápr. 18. 11:06
8/9 anonim válasza:
Nőgyógyászatilag renden vagy? Annak is köze lehet ehhez.
Egyébként én is hasonlón mentem keresztül. Évekeken keresztül szenvedtem visszatérő felfázással. Genny, vér a vizeletben, antibiotikum. Az én háziorvosom is elküldött urológiára, de ott sem találtak semmit, ami okozhatná. Aztán véletlenül kiderült, hogy munkahelyen rendszeresen kinyitott ablakon át beáramló hideg levegő, ami pont a medencémre ment, okozta. Miután máshol ültem, megszűntek a panaszaim.
9/9 A kérdező kommentje:
Őszintén megvallva kb. 3 éve voltam nőgyógyásznál. Nekem nem a hidegtől függ, mert nyáron ugyanúgy előjön, ha kicsit kevesebbet iszok.
2021. ápr. 19. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!