Kúp használata során mennyi idő alatt múltak el a tünetek?
Figyelt kérdés
Bármely hüvely készítmény. Tehát hány használat után kezdtek enyhülni a tünetek és mikor múltak el?2022. júl. 9. 14:02
21/28 A kérdező kommentje:
Nem ettem most antibiotikumot
Kenetet vettek? Igen, de következő hónapban lesz eredmény akkor kell visszamenni
2022. júl. 25. 15:00
22/28 anonim válasza:
Milyen fertozest allapitottak meg a kenet tenyesztesbol? Egyaltalan tudod hogy mi a problemad? Nekem candidam volt es egyik kupra se mult el, amit az orvos felirt. Aztan elmentem maganhoz es kaptam SZAJON AT szedheto gombaölő gyogyszert, ami elmulasztotta es azota is jol vagyok.
Erdemes lenne megtudni hogy milyen jellegu a fertozesed es azt kezelni.
23/28 anonim válasza:
Utolso vagyok, nem lattam még az utolso hozzaszolasodat, mert egy idoben irtunk. Amint meg van az eredmeny es ha kiderul hogy candida szerintem ne vacakolj kupokkal, kerd h itja ki a fluconazolet… sajnos van h csak az segit
24/28 A kérdező kommentje:
Magánnál voltam és sajnos oda is csak úgy tudtam bejutni hogy valaki lemondta az időpontot. Gyorsan foglaltam magamra jövő hónapra akkor, azt mondta 4 hét alatt van mire jövök már meglesz. SZTK-ban nem csináltak semmit, belenéztek majd írta is a kúpot és nem mondott semmit, magánban meg nagyon sok kérdést tett fel, alapos vizsgálat volt, nem csak benézett azt csá
2022. júl. 25. 15:05
25/28 anonim válasza:
22. Sok esetben nem candida hanem olyan fertőzés, amikor a bélben való bacilusok mennyisége megnő. Nekem ugyanez volt, ez kb minden nőt érint. Én is ilyen szájon át szedhető gyógyszereket kaptam. Előtte évekig félre voltam kezelve candidaval. :)
26/28 A kérdező kommentje:
gombaölőt már nem fogok szedni, és megmondom hogy az nem kell, mert amit kaptam az többféle gombára volt jó és nem használt
2022. júl. 25. 15:09
27/28 anonim válasza:
Kérdező, lehet neked is hasonló problémád van és a sok gyógyszer azért nem segít. Kenetet érdemes megvárni. Általában a magam orvosok sokszor normalisabbak, bár elvétve nálunk is van kedves SZTK-s. Nekem amit felírt most másodjára, sokat segített. Kívül és belül is megszűnt a probléma, nekem is kisebb gyulladás volt. :)
28/28 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megvárom, nem dobom ki a pénzt feleslegesen
2022. júl. 25. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!