Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kúp használata során mennyi...

Kúp használata során mennyi idő alatt múltak el a tünetek?

Figyelt kérdés
Bármely hüvely készítmény. Tehát hány használat után kezdtek enyhülni a tünetek és mikor múltak el?

2022. júl. 9. 14:02
1 2 3
 11/28 anonim válasza:

szia,

volt nagyon hasonló tapasztalatom, ahol a konszenzus az volt, hogy a fájdalmaim nagyját valójában egy jó kis húgyúti fertőzés okozta. azt javasolnám, hogy hívd fel a háziorvosod és mondd el neki a tüneteidet, ő valószínűleg felismeri, ha felfázás, és egy antibiotikum kúra pár nap alatt rendbe tesz.

2022. júl. 22. 23:25
 12/28 A kérdező kommentje:
ez közel sem felfázás
2022. júl. 22. 23:31
 13/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Megoldódott? Vagy megírjam én mit kaptam? Már a kenőcs nagyon jó, több bacira is jó. :)
2022. júl. 25. 14:15
 14/28 A kérdező kommentje:
Nem oldódott meg, peteérés utáni napok véres folyás is kezdődik ami egy hétig tart.
2022. júl. 25. 14:16
 15/28 A kérdező kommentje:
*napon
2022. júl. 25. 14:16
 16/28 anonim ***** válasza:

Ha hazaértem, akkor leírom. :)

Ami nagyon jó még és sokan írtak nekem is, az a Laktacid mosakodó, DMes:)

2022. júl. 25. 14:17
 17/28 A kérdező kommentje:
Semmi olyat nem kérek, amit fel kell dugni vagy kenni, mert semmit se értek, csak több folyást csináltak
2022. júl. 25. 14:23
 18/28 anonim ***** válasza:
Hát mivel nem olyat kaptál ami használ -lásd bolti kúpok- mondjuk ha te nem mész orvoshoz, akkor tényleg magadra vess.. 😅
2022. júl. 25. 14:26
 19/28 A kérdező kommentje:

Oké magamra vetek, igaz hogy két orvosnál is voltam és használtam amit felírtak illetve amit ajánlottak utána. De magamra vetek. Holnap megyek megint újra ultrahangra, majd következő hónapban kontrollra, de magamra vetek. Oké.

Amúgy meg nem kísérletezek gyógyszerekkel, csak azt használom amit felírnak. Tapasztalataim alapján szart se értek azok amiket vény nélkül orvos nélkül ki lehet váltani (csak ha az orvos azt ajánlja). Ez nem csak a nőgyógyászatra érvényes. Sőt legtöbbször azok se értek semmit, amiket felírtak orvosok (kívéve antibiotikum szájon át)

2022. júl. 25. 14:31
 20/28 anonim ***** válasza:

Antibiotikummal magad teszed tönkre és a bélflórádat.

Kenetet vettek?

2022. júl. 25. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!