Kúp használata során mennyi idő alatt múltak el a tünetek?
szia,
volt nagyon hasonló tapasztalatom, ahol a konszenzus az volt, hogy a fájdalmaim nagyját valójában egy jó kis húgyúti fertőzés okozta. azt javasolnám, hogy hívd fel a háziorvosod és mondd el neki a tüneteidet, ő valószínűleg felismeri, ha felfázás, és egy antibiotikum kúra pár nap alatt rendbe tesz.
Ha hazaértem, akkor leírom. :)
Ami nagyon jó még és sokan írtak nekem is, az a Laktacid mosakodó, DMes:)
Oké magamra vetek, igaz hogy két orvosnál is voltam és használtam amit felírtak illetve amit ajánlottak utána. De magamra vetek. Holnap megyek megint újra ultrahangra, majd következő hónapban kontrollra, de magamra vetek. Oké.
Amúgy meg nem kísérletezek gyógyszerekkel, csak azt használom amit felírnak. Tapasztalataim alapján szart se értek azok amiket vény nélkül orvos nélkül ki lehet váltani (csak ha az orvos azt ajánlja). Ez nem csak a nőgyógyászatra érvényes. Sőt legtöbbször azok se értek semmit, amiket felírtak orvosok (kívéve antibiotikum szájon át)
Antibiotikummal magad teszed tönkre és a bélflórádat.
Kenetet vettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!