Nagyon aggódok, ez valami nemibetegseg lehet?? Valaki hasonlót tapasztalt? Nem akar párom orvoshoz menni,de így én kikeszulok
Figyelt kérdés
Még nagyon friss a kapcsolatom a párommal, pár hetes. Az együttletkor vettük észre, hogy van egy piros csomo a péniszén, amit kinyomott, először víz, később vér jött belőle, de most egy kb 1 - 2mm lyuk van a helyén. Pattanás lenne vagy valami nemibetegseg? Annyira aggaszt, mert mindig gumit használtam, most először nem, így most nagyon aggódok, hogy elkaphattam valamit.2022. júl. 7. 07:17
11/14 anonim válasza:
Hát akkor tenyleg lehet valami pattanás vagy begyulladt szőrtüsző.
Én azt hittem a makkján van.
12/14 A kérdező kommentje:
Jajj nem. Azt mondta megvágta nemrég és lehet begyulladt, de nem is tudom mire hasonlított. Tényleg olyan begyült patinak nézett ki, de nem láttam közepét, nem tudom hogy tudta kierőszakolni, de víz jött belőle, szóval lehet hólyag lehetett, később vér jött, most meg egy vastagabb tűszuras szerű lyuk van a helyén. Ezek alapján mi a véleményed? Mi lehet? Dokihoz mindenképp megyek, de szerintem ő is. De azt mondta várjunk már mire alakul pár nap alatt
2022. júl. 7. 12:43
13/14 anonim válasza:
Ha megvágta pont ott akkor biztos amiatt lett valami hólyag. Esetleg kenjen rá Bepanthent és ha nem múlik el akkor tényleg nézesse meg.
14/14 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk magán dokihoz, sikerült időpontot kérni, viszont elkuldtuk egy online bőrgyógyászati rendelésre, és a doki szerint sima szőrtuszo gyulladás. Tetrant javasolt. Köszi a válaszokat
2022. júl. 7. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!