Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aprilis 4.en jott meg a...

Aprilis 4.en jott meg a mensim 10en elmult,es aprilis 15-tol veres folyasom van nem akar elmulni mi lehet ez?mar nagyon ketsegbe vagyok esve, valaki tapasztalt mar ilyet?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 22:11
 1/4 A kérdező kommentje:
??
2022. ápr. 23. 22:23
 2/4 A kérdező kommentje:
???
2022. ápr. 24. 12:36
 3/4 anonim válasza:
Tudom ajánlani ezt a videót. [link] (és a Hormonmentes nevű csatornát) beszél arról is, hogy milyen a normális mensi menete. Szerintem érdemes olyan orvoshoz fordulni aki tud neked segíteni, és ért hozzá :)
2022. ápr. 25. 21:51
 4/4 anonim válasza:
Ja,és még annyi hogy ha most jött meg először akkor az elején össze-vissza lesz és csak késobb fog a normális állapotba beállni. De nyilván nem értek annyira hozzá, csak azt mondom hogy az elején lehetnek furi dolgok. (De nem tudom hogy mi számít normálisnak, nem vagyok nőgyógyász)
2022. ápr. 25. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!