Nagyon aggódok, ez valami nemibetegseg lehet?? Valaki hasonlót tapasztalt? Nem akar párom orvoshoz menni,de így én kikeszulok
Figyelt kérdés
Még nagyon friss a kapcsolatom a párommal, pár hetes. Az együttletkor vettük észre, hogy van egy piros csomo a péniszén, amit kinyomott, először víz, később vér jött belőle, de most egy kb 1 - 2mm lyuk van a helyén. Pattanás lenne vagy valami nemibetegseg? Annyira aggaszt, mert mindig gumit használtam, most először nem, így most nagyon aggódok, hogy elkaphattam valamit.2022. júl. 7. 07:17
1/14 anonim válasza:
Pedig így ne szexelj vele gumi nélkül! Komoly nemi betegség is lehet. Én a helyedben elmennék orvoshoz elkaptál-e valamit
2/14 anonim válasza:
Az a pasi is megér egy misét, aki a pörsenéses farkára nem hajlandó gumit húzni... Nincs közöm ahhoz, hogy másban is ilyen igénytelen-e, te viszont legalább a gumihoz mindenkèpp ragaszkodj, és addig is irány az orvos.
3/14 anonim válasza:
És nem mondtad még meg neki hogy merre van a bejárati ajtó?
Tudod ki lenne együtt egy olyan emberrel aki arra nem hajlandó hogy megnézesse mi van a farkán de beléd simán berakja.
4/14 A kérdező kommentje:
3 hete voltunm először együtt, majd úgy alakult, hogy heti 1x. Állítása szerint eddig nem volt ott, csak amikor pár napja együtt voltunk, majd kinyomta, utána pár nap múlva együtt voltunk. De azóta nem hagy nyugodni a dolog. Ahhoz friss, hogy nekem lásson bármit a doki, nem?
2022. júl. 7. 08:38
5/14 anonim válasza:
Nyugodtan győzködj magad hogy ez normális és szexelj vele továbbra is👏🏼
6/14 A kérdező kommentje:
Nem fogok szexelni, nem győzködom magam. A kérdés, hogy mi lehet ez? Igyis tiszta para vagyok
2022. júl. 7. 11:40
7/14 anonim válasza:
Akkor irány az orvos. Mégis mi más választ vársz?
8/14 A kérdező kommentje:
Hát hogy pasinal általában mi okoz ilyesmit? 2 hét múlva megyek dokihoz, akkorra kaptam időpontot. De már tiszta ideg vagyok. Lehet sima pattanás, de valaki aki tapasztalat hasonlót, mi volt?
2022. júl. 7. 12:21
9/14 anonim válasza:
De egyébként hol van az a valami neki?
A makkon vagy magán a kukin kivul???
10/14 A kérdező kommentje:
Hát a pénisz oldalán, kb a közepe táján a makk és a töve között
2022. júl. 7. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!