Mi lehet a hüvelyemben?
Valami húsos képződmény, van a hüvelyemben. A bejáratánál. Fehér folyásom szokott lenni, de viszketni nem szokott.
Nagyon félek nőgyógyászhoz menni, mert még sose voltam. (Persze, most már elfogok menni)

Hány éves vagy?
A hüvely nem egyenes, és húsos az teljes egészében. Állagra meg olyan mintha a szádban turkálnál, nyálkahártya borítja. Ha nem a szűzhártyát, akkor a szeméremcsontot érzed belülről. Dudor lehet a méhszájad, de az nagyon nem a bejáratnál van.
Egyáltalán mi neked a bejárat? A hüvelyed vége ujjal elérhető!

3-as Őszintén remélem, hogy férfi vagy, és nőt még közelről sem láttál ehhez a kérdéshez!
Mi a bánatot látna tükörben a külső nemi szervén kívül, és mi lenne ott lila? Még nőgyógyász is eszközzel tud a hüvelybe nézni, és a színe irreveláns ilyen szempontból, eleve sötét színű.

6, ebből a hozzászólásból tekintve te vagy férfi. Mesgúgom, hogy a hüvely első pár centijét külső betekintéssel is lehet látni. Többek között a szűzhártya is látható mindenféle eszköz nélkül. Kérdezz csak meg egy nőgyógyászt.
Amit kérdeztem a 3-as hozzászólásomban, azt pedig azért kérzdeztem, mert nekem van ott egy lila valami sokéve. Képzeld, látom tükörrel. Amikor először megmutattam a nőgyógyászomnak, azt modnta hogy ez olyasmi mint a visszér, csak ilyen szerencsétlen helyen, de ne aggódjak, mert kb minden harmadik nőnek van ilyen.
A négyesben pedig azért kérdeztem hogy puha vagy kemény, mert az én "visszerem" pl puha, míg a daganatokról közismert hogy kőkemények.
a #6os sztem is pasi, egyertelmu. az egeszseges huvely rozsaszinu, egy lila szinu valami igencsak eltero es lathato.
amugy meg a kerdezo irta hogy a huvely bejaratanal van valami. hacsak nem 150-200 kilo az ember akkor azt latja tukorben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!