E coli baktérium van a hüvelyemben, ezt mivel szokás kezelni?
Hüvelykenet tenyésztésen derült ki, szájon át szedhető antib-t kaptam rá…
Akinek volt már e.colija , mit kapott rá?
Nekem volt e.colim. Éves rákszűrésen mutatták ki.
Nem emlékszem, mit kellett szednünk, szednem már. Páromat is kezelni kellett. El kell keserítselek, nagyon nehéz lesz kikezelni. Nagyon-nagyon makacs fertőzés.
Nekem 1,5 év volt, mire sikerült tőle megszabadulni.
Fogamzásgátlót szedtem közben és méhszáj sebem is lett, hogy a hormonalis tablettától vagy az e.coli-tól, azt már akkor se tudtak megmondani. Ördögi kör volt az egész.
Anti-biotikumot kellett szednem, több félét, mert nem múlt el semmitől. Volt többféle hüvelykúp is, ezeket párhuzamosan kellett alkalmazni. Páromnak is kellett szednie anti-biotikumokat. Utána bélflóra meg hüvelyflóra visszaállítót, mert ugye borult az egész rendszer a sok gyógyszer miatt. Hasmenésem volt, hüvely gyulladás, egymásra jöttek rá a bajok. Ez ment hónapokig. Aztán páromnak már az ondójában is kimutatták a fertőzést.
Közben háromszor cseréltem nőgyógyász. A harmadik ajánlotta végül, hogy pár hónapig hagyjam abba a fog.gátlót és védekezzünk óvszerrel. Így is tettem, közben volt még egy utolsó utáni anti-biotikum kezelés és azzal végre sikerült kiirtani az e.colit. Hasznos baktérium amúgy, de nem a hüvelyben, meg az ondóban van a helye.
Szörnyű időszak volt. Volt olyan, amikor napi 4(!) anti-biotikumot kellett beszednem. Non-stop rosszul voltam.
Szuper! Akkor könnyen megúsztad.
Nálunk lehet nehezítő körülmény volt, hogy szedtem a fogamzásgátló tablettát és rontott a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!