1 hónapja küzdök égő érzéssel a hüvelyembe. Voltam orvosnál micovagot ajánlott. Amíg használom jó utána újból elő jön. Folyásom nincs. Menstruációnál teljesen megszűnik. Mi lehet ez? Mit használják? Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 21:23
2/9 A kérdező kommentje:
Változatlan.
2022. júl. 1. 14:24
3/9 anonim válasza:
Szia! Ha aktuális még, akkor a Pevaryl kúpot ajánlanám, egy kúrát, de utána használj flórahelyreállitót, a Micovag pedig jót tehet heti egyszer, fenntartó kezelésként, a doboz, amíg el nem fogy.
4/9 A kérdező kommentje:
Vissza mentem az orvoshoz és most ezt írta fel. Eddig úgy néz ki hogy bevált. Viszont a szemérem ajkaim mindig irritáltak és viszketnek hiába kenem bármivel is..
2022. júl. 28. 06:11
5/9 anonim válasza:
Tenyésztést csináltak, vagy csak random írja fel ezeket?
6/9 A kérdező kommentje:
Csinált. De nem mutatott ki semmit.
2022. júl. 28. 15:14
7/9 anonim válasza:
Ehh én is szenvedek ezzel. Már az std szűréstől kezdve minden volt, minden negatív. Múltkor azonnal csekkolta a mintát, akkor azt mondta, hogy lesz itt valami, aztán a tenyésztés teljesen okés volt, normál flóra. Nekem menstruáció előtt jön elő a diszkomfort, kis viszketéssel. Gyógyszertárban talán valamilyen bórsavas krémet kevertek ki azzal kenegetem, általában használ valamennyit.
8/9 anonim válasza:
Sziasztok! Nagyon érdekes mert nekem is jùnius óta ugyanezek a tuneteim, nekem volt egy cisztám ami kidurrant, hasüregbe folyt, kórházba is voltam, de azóta szenvedek ezzel az égő érzéssel, és minden leletem negatív volt, std, 3x vett a doki tenyésztést, minden negatív volt. Gynophilus 2 kapszulas kúrát is csinálom azóta, de spontán előjön, semmi folyásom nincs, csak ég belül.
Neked esetleg javult a helzet?
9/9 A kérdező kommentje:
Sokat javult,de mindig előjön bár már nem olyan durván. Most a micovaggal kísérletezek. Múlt hónapba egyet kúpot használtam és a következő menstruációig nem is volt semmi gond. Aztán megjött és mikor elmúlt rá 2 napra megint éreztem az égő érzést.
2022. nov. 18. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!