Orvos által írt hüvelykapszulákat hogyan kell jól betenni?
Figyelt kérdés
Elvileg este lefekvéskor sikerült úgy betolni, hogy eltűnjön (épphogycsak), fel is oldódik félig, de reggel vagy délelőtt kiesik a maradék. Hogy kellene, hogy az egész hasznosuljon?2022. jún. 27. 06:27
2/9 A kérdező kommentje:
OK, de hogyan? Az volt írva hogy 1 ujjal btolni, nekem ennyire sikerül. Ennél jobban azért nem mert kis apró szúró fájdalmat okoz.
2022. jún. 27. 07:09
3/9 anonim válasza:
Fel kell helyezni a lehető legmélyebbre (némelyikhez adnak ehhez való applikátort, de kézzel is működik, mint egy tampont, úgy kell feltenni). Az,hogy valamennyi kifolyik, normális, ami távozik, az a vivőanyag. A kúp hatóanyaga attól még felszívódik, ha a vivőanyag kifolyik. Valamennyi mindig ki fog folyni, ez normális.
4/9 A kérdező kommentje:
Ehhez nincs applikátor, csak sima kapszulák, mint amiket lenyelni szokás.
Sajnos egy egybenálló, csomós massza marad vissza és pottyan ki. Valószínű tényleg 1-2 centivel mélyebbre kéne küldeni, csak nem tudom, hogyan mert "megakad".
2022. jún. 27. 07:16
6/9 anonim válasza:
Sehogy. Így jön ki és kész. Ha nem tudod feljebb tolni miért akarod erőltetni?
7/9 anonim válasza:
Guggolva vagy hanyatt fekve, felhúzott lábbal tudod legmélyebbre betolni. Aztán reggel kifolyik a maradék, igen.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi! kipróbálom majd guggolva is.
Szerintem nem teljesen szabályos belül és van egy pont amiben elakad, így másnap ragacsos göbként esik ki és az nyilván nem hasznosul.
2022. jún. 27. 17:15
9/9 anonim válasza:
Elakad nyilván egy ponton
Másnap kifolyik Semmit nem csinálsz rosszul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!