Ügyfélkapun melyik pont alatt tudom megnézni a nőgyógyász által feltöltött leletemet?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 20:10
1/6 anonim válasza:
Sajnos sehol. Én sem értem hogy miért nincs fent. Azt beírják hogy mikor voltál ott és hogy ki vizsgált, de a leletet nem teszik fel. Nekem is telefonon kellett érdeklődnöm.
Rendkívül hasznos dolog az ügyfélkapu :D Kb semmire sem jó.
2/6 anonim válasza:
eeszt.hu-n tudod megnézni, ha felrakják. Nekem valamelyik orvosét le lehet tölteni, valamelyiket sajnos nem
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Van amit fel kell tölteni és van amit nem, ezt nem tudom mitől függ, nekem is van olyan, ami nincs fent az eeszt-ben sajnos, pedig pont ez lenne a lényege.
4/6 anonim válasza:
Eeszt-belèpès- ellàtàsok ott lesz egy megadott időintervallum, hogy mennyi időre keresel vissza, ott rá nyomsz a szűrès/keresés (most nem tudom hirtelen hogy van irva) és kiadja az utolsó leleteidet
5/6 anonim válasza:
Én a múltkor eeszt-ben meg tudtam nézni a nőgyógyász által feltöltött leletet.
6/6 anonim válasza:
Ellátások/Egészségügyi és betegdokumentumok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!