Ha kivetetem a méhem, megszűnnek a nőgyógyászati problémáim?
Nem, nem szűnnek meg. Attól, hogy a méhet kiveszik, a hüvely ugyanúgy megmarad és ha azzal van probléma, akkor továbbra is fenn fog állni.
A másik pedig, hogy ma Magyarországon nincs lehetőség arra, hogy kivetesd a méhed. Ahhoz különböző feltételeknek meg kell felelni, pl kell 3 gyereket szülni.
Ilyen fiatalon nem fogják kivenni és nem old meg semmit.
Ha már ennyi orvos látott javasolnak, hogy keress fel egy jó pszichológust is(főleg olyat aki szexuálpszichologiaval foglalkozik).
Gyanús, hogy ilyen hosszú ideje szenvedsz és a kezelések nem használnak emiatt inkább a lelki okokat kéne feltarni.
Na akkor tisztazzuk.
Se nalunk, se sehol mashol nem veszik ki az ember mehet keresre, ha egeszsegugyileg egyebkent nem indokolt. Hidd el, hogy tobbet artana, mint hasznalna,mert nem ennyire egyszeru, hogy kiveszik a mehed es akkor mar minden megoldodik.
Amit itt a tobbiek mondanak, bar erzek nemi fogalomzavart, az az elkotes, aminek a feltetele a 3 gyerek vagy betoltott 40. eletev, de akkor sem kipakolnak, hanem csak a petevezeteket elvarrjak, elkotik, petefeszek, meh marad szepen a helyen.
6.-nak.
Na igen, ciki vagy sem, nem vagyok sem orvos, sem egészségügyi szakjogász. :(
Az ÉN, Durva anyámat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!