Ez miert lehet? Mi bajom van?
Figyelt kérdés
Nos tegnap óta szur az alhasam jobb oldalt, kicsit bevan kemenyedve de ennyi, es folyamatosan kortyog az alhasam. Megkéne jönnie 2 napja, de nincsen semmi jele,es nem tudom mitévő legyek.2022. jún. 22. 03:42
2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, a baratommal egyutt voltam gumi nelkul meg majusban, de amikof erezte hogy mar majdnem elment, kivette es a hasamra elvezett.
2022. jún. 22. 06:28
3/7 NemFogodKitalálni 

válasza:

#2: az nem vedekezes, ha ido elott kiveszi… megtanulhatnak mar a fiatalok vegre…
4/7 A kérdező kommentje:
De akkor most esély van rá hogy terhes vagyok? Ha igen kb mennyi az esely? Előző baratommal csak gumi nélkül csinaltuk, de akkor semmi bajom nem volt.
2022. jún. 22. 10:07
5/7 anonim 

válasza:

De buta vagy, isten ments hogy terhes legyél.
Szerinted védekezés nélkül mennyi esélye van okoska?
6/7 NemFogodKitalálni 

válasza:

Az hogy akkor semmi ”bajod” nem volt, az nem jelenti azt, hogy most sincd. Vedekezes nelkuli szexnel benne van a pakliban a terhesseg.
7/7 anonim 

válasza:

50 százalék, vagy igen, vagy nem👁👅👁👶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!