Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez miert lehet? Mi bajom van?

Ez miert lehet? Mi bajom van?

Figyelt kérdés
Nos tegnap óta szur az alhasam jobb oldalt, kicsit bevan kemenyedve de ennyi, es folyamatosan kortyog az alhasam. Megkéne jönnie 2 napja, de nincsen semmi jele,es nem tudom mitévő legyek.
2022. jún. 22. 03:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes?
2022. jún. 22. 04:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, a baratommal egyutt voltam gumi nelkul meg majusban, de amikof erezte hogy mar majdnem elment, kivette es a hasamra elvezett.
2022. jún. 22. 06:28
 3/7 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
#2: az nem vedekezes, ha ido elott kiveszi… megtanulhatnak mar a fiatalok vegre…
2022. jún. 22. 07:23
 4/7 A kérdező kommentje:
De akkor most esély van rá hogy terhes vagyok? Ha igen kb mennyi az esely? Előző baratommal csak gumi nélkül csinaltuk, de akkor semmi bajom nem volt.
2022. jún. 22. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

De buta vagy, isten ments hogy terhes legyél.

Szerinted védekezés nélkül mennyi esélye van okoska?

2022. jún. 22. 11:00
 6/7 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Az hogy akkor semmi ”bajod” nem volt, az nem jelenti azt, hogy most sincd. Vedekezes nelkuli szexnel benne van a pakliban a terhesseg.
2022. jún. 22. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:
50 százalék, vagy igen, vagy nem👁👅👁👶
2022. jún. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!