Hogy tudom felíratni a fogamzásgátlót a házi orvosommal?
Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál 2 hónapja aki felírt 3 hónapnyi fogamzásgátlót (próbára), mondta hogy ha megfelel és nincsenek különösebb mellékhatások akkor menjek vissza hozzá és akkor felírja továbbra is. Ez magánrendelésen volt (20.000Ft).
Azt szeretném megtudni hogy ilyenkor majd mindig el kell mennem 3 havonta a magánrendelésre felíratni a gyógyszert? Vagy ha szólok a házi orvosnak akkor mit kell mondjak? A nőgyógyász a felhőbe rakta a receptet, semmi kézzel fogható nincs nálam hogy szóljam a háziorvosnak hogy amúgy nekem ezt felírták.... mit tegyek? Vagy hogy működik ez pontosan?
Illetve van olyan hogy az orvosok nem írnak fel csak max 3 havi adagot? Nem lehet kérni mondjuk 1 évre való adagot? (Hamarosan megyek külföldre, ezért is kérdezem)
2022. jún. 13. 15:16
21/22 A kérdező kommentje:
Nálam ezt lebeszéltük. Nálunk volt. Ezért írta fel ezt a gyógyszert...
2022. jún. 15. 21:46
22/22 anonim 

válasza:

Nálam úgy van a magánorvosnàl h emailt írok neki a taj szàmommal és felírja a felhőbe. Ingyen mivel nála voltam vizsgálaton vagy hozzà járok évente szűrésre de olyan is van h elmész magánrendelési időben és 1-2 ezer forint a recept irás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!