Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a teendő nőként első szex...

Mi a teendő nőként első szex előtt?

Figyelt kérdés

Jól sejtem, hogy nőgyógyászhoz kellene menni ilyenkor? Csak kontrollra/szűrésre is? Ha magánba mennék, milyen ellátásra foglaljak időpontot? Fogamzásgátlót vajon megéri feliratni ha aktív szexuális életem lesz?

24N

2022. jún. 13. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell elmenni nőgyógyászhoz, csak ha már aktívan élsz szexuális életet.
2022. jún. 13. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Lehet úgy is, hogy rögtön már szeded a tablettát. A te döntésed. Egyébként nem szükséges speciális előkészület, hacsak a tájékozódást (hogyan nem lesz kisbaba) nem értjük ide.
2022. jún. 13. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nőgyógyászhoz menni, a fogamzásgátlót meg hagyd egyelőre, mert nem is biztos, hogy együtt maradtok.
2022. jún. 13. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A nemi betegségek miatt is jobban ajánlott az óvszer.
2022. jún. 13. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kell ezért elmenni...
2022. jún. 13. 15:58
 6/6 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de én elmentem le zuhanyoztam stb... azutan fel izgultunk mind ketten, pedig én még szűz voltam, egy kis előjáték aztán be tettte
2022. jún. 20. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!