Lehet a szexuális segédkeszköztől bajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb egy hónapja vettem vibrátort, pár napja pedig beszereztem egy dildót is. Rendelt et és szerűen használom, mosom őket, de pár napja elkezdtem vérezni. Ez azóta is tart. Lehetséges hogy a segédeszközök okozzák a vérzést?2022. jún. 9. 22:11
22/38 A kérdező kommentje:
Dehogy használtam, semmit sem, míg a kezelés tartott.
2022. jún. 20. 12:55
23/38 A kérdező kommentje:
Ez most ciki lesz. De aki szedett barátcserjét talán segíthet. Elkezdtem szedni egy barátnőm javaslatára, mert a menzesz előtt premenstruációs tünetek gyötörnek. Ilyen például az állandó falánkság, édesség utáni vágy, fáradtság, rossz hangulat. És lehet valójában ez okozza mert a menstruációra hatással van.
2022. jún. 20. 13:21
25/38 anonim 

válasza:

Akkor lehet a szexuális segédeszköznek nincs hozzá köze? Az jó hír, nem?
26/38 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, és jó hír. Még a sikosítóra gondoltam, hogy talán az lehet a ludas, de nem találtam rajta a lejárati dátumot, szagra nem tudom, milyennek kell lennie, mert most vettem először. Ha a cserje okozza, akkor semmi gond, akkor rendben vagyok.
2022. jún. 20. 14:27
27/38 anonim 

válasza:

Akkor most hagyod a cserjét, és ha nem vérzel, használod tovább a dildókat?
28/38 A kérdező kommentje:
Nem hagyhatom a cserjét egyelőre, mert nem fog hatni. Majd megkérdezem a dokit, mit csináljak.
2022. jún. 20. 14:33
29/38 anonim 

válasza:

Lehet a doki tud a cserje helyett olyat, amitől nem vérzel
30/38 A kérdező kommentje:
Kutattam az oldalon is, hátha valaki volt hasonlóan. Találtam egy friss kérdést, alatta válaszban ez a cikk:
És a tény az, hogy fel vagyok puffadva, valószínűleg híztam is, mióta szedtem a cserjét, pedig csak napi egyet szedek kettő helyett. Talán a vérzést is ez okozza. Abbahagyom és várok még. Köszönöm a segítségeteket, az eszközökkel azért óvatosabb leszek ezentúl!
2022. jún. 20. 14:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!