A szájon át szedett probiotikum (Jutavit Probium) lehet jó hatással a hüvelyflórára is?
5: szerintem neked az agresszív stílusod, “műveltséged” és a szövegértési problémád (…) van lepontozva. #2 SEHOL nem írja, hogy emésztés történne a vastagbélben, ráadásul az általad tévesen sérelmezett információ nem is kifejezetten az anatómia (mint általános leíró tudomány) tárgya. Az már csak árnyalja az összképet, hogy “bacizol”, pedig ugye nem minden baktérium “baci” (bacilus), ez általános gyűjtőfogalomként nem használható a bélben élő baktériumok összességére. #2 pedig pontosan azt írja, hogy a lenyelt baktériumokkal végezhet a szervezet azáltal, hogy megemészti őket a vastagbél ELŐTT.
Van viszont jó hírem is számodra: van lehetőség hiányosságaid fejlesztésére, hogy ne csinálj magadból majmot a hozzászólásaiddal, melynek fennálló tényét pontszámod is alátámasztja. Tanulmányozd az “erőszakmentes kommunikáció” témáját és olvass sok szépirodalmat, majd teszteld szövegértésed fejlődését online elérhető tesztekkel. Végezetül sokat számít a higgadtság is, nézz utána a természetes nyugtató hatású szereknek, pl. citromfű tea: nyugodtabb elmével jobban tudsz koncentrálni arra, mit olvasol…
Nem voltam erőszakos, csak nem szeretem ha butaságokat és téves információkat közölnek. Sajnálom, ha megsértettelek, és ilyen érzékeny a lelked, de nem jót írtál neki. Azok pedig valóban bacilusok. Mindegyik.
Sajnos te nem tudtál higgadt maradni. Talán rádferne egy kis biosz. További jó tanulást kívánok.
Egyébként tök igaz, semmit nem írtam a vastagbél funkciójáról: “ha nem emészted meg az egészet, mielőtt elér a vastagbélbe” = ebben te hol látod azt, hogy emésztés van a vastagbélben?
Továbbá ajánlom figyelmedbe ezen cikk 3. oldalán a 95-1-es ábrát, amin láthatod, hogy a bélbaktériumok a vékonybél legutolsó részén jelennek meg és a vastagbélben tanyáznak a legtöbben. [link]
Vagy itt írják, hogy a vékonybél savas környezete korlátozza a baktériumok fejlődését, ezért csak limitált számban vannak ott jelen, szemben a vastagbéllel, ami nagyon kedvező számukra. Erről írtam, hogy túl kell élniük a baktériumoknak ezt a szakaszt…. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!