Szerintetek csak a hüvelyflóra egyensúlya borult fel, vagy ez már gombás fertőzés? Szteroidos gyógyszert kapok egy sérülés miatt, még kb.kétig, de talán jövő héttől már fele dózisban.
Figyelt kérdés
Egyszer volt gombás fertőzésem, de akkor is így kezdődött, ezért ijedtem meg. A hüvelynél égető érzés van kb. két napja, irritált, ahogy törlöm. De nincs folyásom, sem a jellegzetes túrós váladék, viszont éppen most múlik el a menstruációm. Szerintetek használjak gomba elleni kúpot, vagy elég a hüvelyflóra helyreállító kezelés? Probiotikumot szedek, azt elkezdtem dupla dózisban.2020. dec. 3. 10:16
1/2 Angel3000 válasza:
Szia! Meg kell vârnod, hogy teljesen elmúljon a menstruációd, csak utánna lehet, valamit is csinálni!
2/2 anonim válasza:
Pro femina, semmi mas! Evekkel ezelott olvastam itt, hogy valakinek csodat tett. Nekem is. Rendszeresen volt balterialis es gombas megfertozodesem, volt hogy fel evig folyamat, es itt olvasgattam amikor valaki ezt ajanlotta. Szedem egy hetig, aztan egy hetig pihentetem es mikor
Megjon akkor veszem be a maradek 7szemet, azota nekem semmi bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!