Antibiotikum mellé milyen probiotikum?
Figyelt kérdés
Hólyaghurutra kaptam antibiotikumot.Nem szoktam ilyenkor probiotikumot szedni, de azt olvastam, hogy ez segít, főleg ilyen helyzetben. Milyen, vény nélkül kapható probiotikumot javasoltok a hüvelyflóra helyreállításához?2018. jún. 10. 21:59
2/6 A kérdező kommentje:
A Protexin Gynophilus is jó?
2018. jún. 11. 11:43
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Semmi értelme antibiotikummal együtt szedni, mert azt is elpusztítja az antibiotikum, kezelës után kell szedni.
4/6 A kérdező kommentje:
Utána szeretném szedni. De a Protexin Gynophilus is jó erre a célra?
2018. jún. 11. 15:30
5/6 anonim válasza:
Jó a Gynophilus, csak most hiánycikk, legalábbis az olcsóbb helyeken, ahol 2200 Ft/doboz. De ezt nem "szeded", hanem a hüvelyedbe dugod. Miközben a szájon át szedendő probiotikum is fontos antibiotikum kezelésnél. Pl. az Enterolra nem hat az antibiotikum gyilkos hajlama, azt lehet párhuzamosan szedni.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen-igen, utánajártam a témának. Köszönöm a segítségeiteket!
2018. jún. 11. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!