Gáz 13 évesen betétet venni a boltban?
Tapintatlan volt a boltos!
Egyáltalán nem gáz, valahogy mindenkinek meg kell oldani és akinek annyi IQ szintje van hogy neki ez nem természetes az ássa el magát jó mélyre.
A boltos egy bunkó..
Vegyél dm-ben, rossman ban ott még sose láttam pasi eladót, a nők meg nem fognak megbámulni:)
Nekem még mindig anyukám szokott venni,szerintem nem ciki:)
16/L
Én is Rossmanban veszem, ott csak a biztonsági őr pasi :D
AMúgy nem ciki, sajnos ez egy természetes folyamat, ami minden nő életében van...
15/l
Engem is megbámulnak folyton a DM-ben a biztonsági őrök, olyankor kedvesen odaszólok neki, hogy "Jó napot kívánok", és elmennek :D
Én simán megveszek mindent...
15/L
Semmi...
Mi egyszer így a tescoba nézegettük barátőmmel (én 13 ő 12) a borotvákat, mert volt ilyen szines xD
Azt mentünk a következő polcra, és ott meg kotonok voltak... Kb. 5 percig bámultuk, meg olvastuk, mire leesett, hogy az koton. Körbenééztünk, perszehh hogy a fél tesco minket bámult, de mi mintha semmmi sem történt volna, fogtuk, kivettünk egyet a polcról, és olvasgattuk ^^
Nagyon ciki volt..de mi nevetésben törtünk ki, mire kiértünk a tescoból .)
Jóó wolt xD
Vannak még ilyen sztoriaim... pl.
barátnőm 11 lehetett, mikor bement a boltba, elkezdte nézegetni a kotonokat, aszitte valami rágó vagy ilyesmi...ott gondokozott, hogy akkor most megvegye-e vagy nem... Vitte a pulthoz, hogy ő azt megveszi.
Eladó: Mit csinálsz te azzal?
Aa.: Ez miért ilyen drága?
eladó: Tetted le azonnal!
Aa: De miért?? megakarom venni...
Eladó: Tedd le kislány az nem neked való.
Aa: jólvan...
80 éves öreg nénike megy a boltba, meglátja a kotonokat. Megkérdezi az eladót: Kérem szépen, ez mi lenne?
Bnőm ott volt... kicsit sem röhögtek xD XD
Van még pár ilyen történet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!