Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Múlt héten kezdődött a menstruáciációm kedden,annyit kell tudni,hogy nekem sosincs igazán élénk piros mensim inkább barna. Szóval múlt hét keddet számítottam a mensi első napjának,ekkor kezdtem el újra szedni a Lindynette fogamzásgátlót. A párommal együtt voltunk vasárnap éjjel és hétfő délelőtt is és mindkét alkalommal belém élvezett. Ma reggel bevettem egy 72 orasat,lehet még esélye a terhessègnek?2022. jún. 7. 19:18
11/12 anonim 

válasza:

9 es ha ezt magara vetted az sok mindent elarul rolad es most le lehet oltani ugy ahogy neked jol esik de akkor is ez az igazsag :)
12/12 anonim 

válasza:

Szerinted érdekel bárkit a véleményed?
Ahogy látom nem, mert le vagy pontozva elég szépen😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!