Múlt héten kezdődött a menstruáciációm kedden,annyit kell tudni,hogy nekem sosincs igazán élénk piros mensim inkább barna. Szóval múlt hét keddet számítottam a mensi első napjának,ekkor kezdtem el újra szedni a Lindynette fogamzásgátlót. A párommal együtt voltunk vasárnap éjjel és hétfő délelőtt is és mindkét alkalommal belém élvezett. Ma reggel bevettem egy 72 orasat,lehet még esélye a terhessègnek?
Mi a szarnak veszel be a fogamzásgátló mellé eseményutánit? Atya úr isten.
Na akkor most imádkozz hogy a ciklusodat ne b.ssza szét a két hormon.
2022. jún. 7. 19:21
2/12 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyok benne biztos,hogy az volt e ténylegesen a ciklusom első napja amikor a fogamzásgátlót újra elkezdtem.
2022. jún. 7. 19:24
3/12 anonim válasza:
🤦🏽♀️ Bocs de ennyi ésszel ne szexelj és ne szedj hormont.
2022. jún. 7. 19:26
4/12 A kérdező kommentje:
Nem véleményt kértem, hanem választ a kérdésre..
2022. jún. 7. 19:30
5/12 anonim válasza:
nem leszel terhes.esemény utáni és a tabelatta együtt nem jo.fogamzásgátlo véd
2022. jún. 7. 19:33
6/12 anonim válasza:
Ha nagyon korrekt választ akarsz, akkor lehetsz, semmilyen védekezési mód nem 100%-os, csak ha nem szexelsz, + az esemény utáninak 85% a hatékonysága papíron.
Mégis érthetetlen, hogy fogamzásgátlóra minek veszel be esemény utánit, ha meg tartasz a terhességtől miért nem alkalmaztok kiegészítő védekezést legalább pár hétig, de általában 1 hónapot javasol az orvos, úgy is, hogy amennyiben első naptól szeded a betegtájékoztató szerint védett vagy.
2022. jún. 7. 20:41
7/12 anonim válasza:
Surgosen hivd fel az orvosod holnap, hogy most mi legyen. Foggatlora kifejezetten tilos esemeny utanit bevenni!
2022. jún. 7. 22:55
8/12 anonim válasza:
na jo en nem ertem az ilyen bunko hozza szolasokat
nem vagytok az anyuk! ha nem tudtok valamire valaszt adni es c sak bantani tudjatok a masikat akkor ne szoljatok hozza a kerdeshez felesleges
2022. jún. 11. 01:48
9/12 anonim válasza:
8: Én meg azt nem értem hogy nem tud valaki helyesen írni és még próbál kioktatni másokat. Siralmas.
2022. jún. 11. 08:21
10/12 anonim válasza:
9 az lehet hogy a helyes irasom nem a tokeletes de legalab en nem rugok belle a masikba nem ugy mint egyesek es tudod nem neveztelek meg szoval lehet siralmas vagy nem de akinek nem inge a ne vegye
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!