Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők! Nektek nem ragad...

Lányok, nők! Nektek nem ragad "oda" darabokban a WC papír pisilés utáni törlésnél? Velem van a gond?

Figyelt kérdés
Miután megtörlöm magam, mindig ott maradnak lemorzsolódott kis papír darabok. Nálam ez mindig így volt, 31 éves vagyok. Ha munkahelyen megyek pisilni nem törődöm vele, de ha itthon, akkor próbálom leszedni. Zavar, mert elveszi a spontán szex lehetőségét, párom persze ismeri a problémát, azt mondja ez természetes dolog szerjnte, de engem nagyon zavarna úgy mutatkozni. Îgy vagy mindig mosakszom pisilés után, vagy nedves törlőt hasznàlok, az leszedi a kis papírokat, viszont utánna rossz érzés úgy nedvesen vissza venni a bugyit naponta sokszor. Emiatt az évek során már szó szerint az összes itthon árult WC papir márkát, fajtát végig próbáltam, de mindegyiknél megvan ez a morzsolódàs. Volt egy két típus aminél nem, de azok pedig olyan kemények majdnem mint egy újsàgpapír,és rendszeres használat mellett kidörzsölnek. Közeli barátnőkkel már feljött ez a kérdés régen, ők ketten azt mondták nincs ilyen gondjuk, pedig nem a papír márkája a különbség. Biztos vagyok benne hogy velem van a gond, az átlagnál nagyobbak a kisajkaim, gondolom ezért ragad hozzàm. Esetleg ha van valaki hasonló gonddal itt, ti hogy oldjàtok meg? Én ezen a beépitett "mosós" WC kagylón gondolkozom, ami tiszta vízzel oda spriccel, és utánna elég egy erre rendszeresített kis törölközőt használni. Sajnos nálunk külön WC és fürdőszoba van, így bidét nem tudunk venni.
2022. jún. 6. 15:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Rossz minőséget használsz
2022. jún. 8. 12:22
 12/12 anonim ***** válasza:
71%
Nekem volt újabban ilyen problémám. De rájöttem, azért mert túl kevés papírt használok. Két kockát hajtok háromba. Mióta újra legalább három kockát szakítok, és így vastagabbra hajtom, ismét nincs ilyen gond.
2022. jún. 12. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!